REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
17.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

CINE va URCA pe SCENA REVELIONULUI 2022, la CONSTANȚA

CINE va URCA pe SCENA REVELIONULUI 2022, la CONSTANȚA

Replica API 17 decembrie 2021 | 00:31 6885

După un an de pauză în care constănțenii nu s-au putut bucura de petrecerea de Revelion, Primăria Municipiului Constanța a început deja pregătirile pentru noaptea dintre ani. Ca o noutate, evenimentul se va desfășura pe bulevardul Tomis, tronsonul dintre Miga și zona statuii Lupoaica. Evenimentul ce urmează a fi organizat are în vedere, în principal, antrenarea populației pentru a sărbători împreună trecerea în noul an precum și oferirea unei seri de destindere și voie bună. De animarea petrecerii se vor ocupa DJ Adrian Eftimie, DJ Optik, Vali Bărbulescu și Sllash & Doppe, iar programul artistic se va desfășura pe parcursul a 6 ore.

Sllash&Doppe

Constănțenii se vor putea distra în noaptea dintre ani pe bulevardul Tomis, tronsonul dintre zona Miga și zona statuii Lupoaică, după un an de pauză. Vă reamintim că, Revelionul 2020-2021 nu s-a putut ține din cauza faptului că municipiul se afla în carantină, însă, iată că anul acesta constănțenii vor avea cu siguranță parte de un eveniment în seara dintre ani. Primăria municipiului Constanța a pus la bătaie un contract de 121.400 lei, fără TVA pentru organizarea petrecerii de Revelion. De animarea petrecerii se vor ocupa DJ Adrian Eftimie, DJ Optik, DJ Vali Bărbulescu, Sllash & Doppe, iar programul artistic se va desfășura pe parcursul a 6 ore.

Adrian Eftimie și Optick

Ofertanții trebuie să dovedească că au mai organizat astfel de evenimente

Conform caietului de sarcini, se solicită ca operatorii economici ce depun oferte să facă dovada experienței similare cu obiectul prezentei achiziții. Ofertantul trebuie să facă dovada că a realizat în ultimii 3 ani, la nivelul unui contract sau mai multor contracte, servicii pentru organizarea evenimentului, spectacole sau concerte în aer liber, a căror valoare cumulată este de minimum 100.000 de lei, fără TVA. Contractul se va derula în perioada 30 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, iar criteriul de atribuire al contractului va fi ,,prețul ce mai scăzut”.

Focuri de artificii în noaptea dintre ani

Pe lângă atmosfera întreținută de cunoscuții DJ, Primăria s-a asigurat că trecerea dintre ani să fie animată și de focurile de artificii. La începutul lunii, Primăria a atribuit contractul având ca obiect ,,Servicii de pirotehnie”. Valoarea estimată este de 293.575 lei fără TVA. Spectacolele de artificii se pot urmări din zona Restaurantului Reyna, pe Plaja Modern, în Parcul de la Gară, în Parcul Tăbăcărie sau în Parcul Poarta 6. Piesele pe care se vor proiecta artificiile aparțin artiștilor precum Adele, Snap, Coldplay, Alexandra Burke, Feli și Voltaj. Vor fi utilizate efecte de coroană, crizantemă, dalie, cascadă, coadă de cal sau alte modele.

Vali Bărbulescu

Ultimul eveniment, organizat în 2019

Vă reamintim că înainte ca pandemia să se declanșeze, la cumpăna dintre anii 2019-2020, Primăria Constanţa a organizat Revelionul tot în Piața Ovidiu. Atunci, vedetele prezente au fost: Ștefan Bănică, Voltaj şi Andra.

Andreea VREJOIU, M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
J.Lennon,M.Jackson,Joe Dasain,Joe Coker
1
1
sa nu se duca nimeni sa mixeze la maidanezi acest primar tembel cheltuieste banii stransi din taxele platite de noi cum vrea el senilul naibii
10
0
nu vrem artificii
9
0
ce treaba au acesti narcomani cu muzica ?
20
2
Lipseste Chirila e somer anul asta asa ceva
15
1
DJ Omicron nu vine?
15
0
Mai bine mixa DJ Chitzac de pe escavator si aducea artificiile angajate in primarie
28
1
Niste ghertoi anonimi care canta la laptop. Asa primarie, asa artisti...
24
1
Pe "Dijeii" vostrii si pe primaria voastra
18
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303