REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

CINE vine în CONSILIUL JUDEȚEAN, în locul celor care au INTRAT în PARLAMENT

CINE vine în CONSILIUL JUDEȚEAN, în locul celor care au INTRAT în PARLAMENT

Replica API 22 decembrie 2020 | 09:55 4796

Alegerile parlamentare s-au încheiat iar cei care au reușit să prindă un loc în cele două camere vor trebui să renunțe la scaunul de consilier local sau județean câștigat la alegerile din 26 decembrie. În Constanța, 4 persoane vor face acest pas, PNL având doi reprezentanți, PSD unul iar USR-PLUS tot unul.

Bogdan Barață este unul dintre înlocuitorii viitorilor parlamentari, înlocuindu-l pe Marian Crușoveanu la Consiliul Județean. Barață are 40 de ani, este membru PNL din 2002. El a absolvit Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia, dar și Facultatea de Drept - Constanta, Universitatea „Spiru Haret”. În perioada 2002-2005 a fost preparator universitar în cadrul Facultății de Drept şi Administraţie Publică Constanţa, Universitatea Spiru Haret. Este lector universitar la Facultatea de Drept şi Administraţie Publică Constanţa, Universitatea Spiru Haret. A fost consilier local din partea PNL din 30 ianuarie 2020 după ce l-a înlocuit pe Victor Costantin.

Adrian Petre Bereș

Daniel Dumitrescu, candidat la Primăria Năvodari, consilier județean PNL

Daniel Dumitrescu este înlocuitorul lui Bogdan Bola pe postul de consilier județean. Președinte al filialei PNL Năvodari, acesta a fost și candidatul partidului la primăria orașului unde a pierdut în fața lui Florin Chelaru.

Bogdan Barață

În locul fostului președinte al Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, va fi Adrian Petre Bereș. Acesta este la al doilea mandat de consilier județean, în primul ”remarcându-se” prin faptul că nu a făcut nimic notabil.

Ultima dar nu cea din urmă este Carmen Dumitrescu, din partea USR-PLUS, care îl va înlocui pe Remus Negoi, președintele USR Constanța. Carmen Dumitrescu este de profesie inginer mecatronist, absolventă a Universității Transilvania, Brașov, în anul 1996, obținând de asemenea și diploma de doctor în automatică și calculatoare la Universitatea Politehnică București, Facultatea de Automatică și Calculatoare în anul 2006.

Carmen Dumitrescu

Și-a început cariera ca profesor de informatică la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, în prezent fiind lector universitar la Universitatea Maritimă din Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iti dai seama?! Absolvent al fabricii de diplome Spiru. Asta nu are decat liceul. Spiru nu e facultate
4
1
beres vad ca nici scoala nu are , astia ne conduc vai si amar ce a ajuns consiliul judetean
5
0
daca VC nu mai face pe comicul ca un mitocan sarac cu duhul toti se intreaba de ce mai umbla pe acolo pe la Litoral babuta deocheata Luminita Mariuca obosita si plictisita.
1
0
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
3
0
MAREAN IORDACHE...omul care a plecat pe 13 septembrie,intr-un loc plin cu verdeata,unde nu este nici intristare si nici suspin...el colegul vostru drag,pe care voi l-ati uitat,va transmite toate cele bune,va asteapta langa el...are locuri...LA GREU...si pentru voi...va trimite PUPICI DULCI...
4
1
Uite prostilor de votanti. Ati votat chipurile pe cineva in consiliu sa faca treaba, dupa aia la parlament. Adica la locale se bateau cu pumnul in piept ca ei vor Constanta. Constanteni, sunteti prosti cu spume
6
1
Spiru Haret mai exista?
6
1
Bogdan Barata merita sa fie in Parlament! Un baiat deosebit.
5
4
Gilda suna cunoscut...securista mica de unde stiu eu de tine...
3
0
Barata e baiat bun, valabil.Succes!
5
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620