REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cine vrea să fie șefă la Biroul de Legislație din Primăria Constanța?!

Cine vrea să fie șefă la Biroul de Legislație din Primăria Constanța?!

Ana Maria LIPAN 25 iulie 2023 | 00:00 7023

În această perioadă se desfășoară concursul pentru ocuparea funcției de șef al Biroului Legislație, Contracte, Avize de legalitate și Legile Proprietății, din cadrul Primăriei Constanța, post ocupat, în trecut, de amica Feliciei Ovanesian, Liliana Adam. Aceasta a plecat pe urmele lui Ovanesian, în locul său fiind desemnate, pe rând, Silvia Isabela Culea, iar mai apoi Mirela Cetean. Cea din urmă vrea să obțină poziția permanent, așa că este singura candidată la concurs.

Cine vrea sa fie sefa la Biroul de Legislatie din Primaria Constanta?!

Episodul plecării Feliciei Ovanesian a adus cu sine mai multe demisii ale apropiaților fostului city-manager din Primăria Constanța. Printre aceștia se numără și Liliana Adam, care a activat ca șefa Biroului Legislație, contracte avize de legalitate și Legile Proprietății încă din anul 2021.

Cine vrea sa fie sefa la Biroul de Legislatie din Primaria Constanta?!

Primarul Vergil Chițac a semnat pe 28 martie a.c., dispoziția privind încetarea exercitării cu caracter temporar a funcției publice de șef birou de către aceasta, atribuțiile sale fiindu-i delegate Silviei Isabela Culea. 

Cine vrea sa fie sefa la Biroul de Legislatie din Primaria Constanta?!

După revenirea lui Culea la Juridic, șefia biroului de legislație a fost preluată Mirela Cetean, numită temporar în funcție.

Cine vrea sa fie sefa la Biroul de Legislatie din Primaria Constanta?!

Cetean s-a înscris la concursul pentru ocuparea șefia biroului, dosarul de candidatură fiind admis. Proba scrisă a concursului urmează să se desfăşoare pe 28 iulie a.c., începând cu ora 10.00.

Cine vrea sa fie sefa la Biroul de Legislatie din Primaria Constanta?!
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu doar le chemam pe la mine, nu le dadeam functii ca li se urca la cap
1
0
Asta ce p**a mea mai e si cu asta la cadru statului banuiesc ca ii este cald la p***a sau in gura sau ca ii este foame si lu asta flamanda asta ce mancatoare mai e si cu muia asta prin cadru statului
0
0
Numai de alde m***e..... găsești în administrația locala, începând de la prefectura până la poliția locală, și mai vrem să se dezvolte orașul
2
0
Dom primar scoateți pe toate doam numite mai sus ca nu sau respectat postul au luat în seama doar dosare la dedicații nu cele fără intervenții nici dom Stere nu este mai departe și cine este tras la istanta primarul faceți c*rățenie puneți oameni competenți și cu experienta în administratie
3
0
Cineva trebuie sa conduca acest birou. De ce, cand se inscrie o persoana din interior la un concurs, trebuie sa fie considerat "prieten" al .... primarului sau viceprimarului sau ......al cuiva? Poate omul chiar stie cum se face treaba, doar atat se poate comenta? Ii doresc bafta acestei doamne, sa-si faca treaba asa cum o cere functia, legea si nu altfel.
4
2
Ii uram succes noii candidate !
2
2
Sa inteleg ca primaria era capusata de prietenele lui Ovanesian iar acum este capusata de prietenele lui Chitac? Halal stat de drept.
8
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016