REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.3° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Ciolacu: Am discutat cu preşedintele României despre sistemul Patriot; urmează să luăm o decizie în CSAT

Ciolacu: Am discutat cu preşedintele României despre sistemul Patriot; urmează să luăm o decizie în CSAT

A.F. 15 mai 2024 | 00:00 885

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema relocării unui sistem de rachete Patriot în Ucraina, subliniind că o decizie pe acest subiect se va lua în urma unei şedinţe a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Ciolacu: Am discutat cu presedintele Romaniei despre sistemul Patriot; urmeaza sa luam o decizie in CSATMarcel Ciolacu

"Am avut o discuţie cu preşedintele României. Urmează să luăm o decizie în CSAT. Sunt ferm convins că, după şedinţa CSAT, o să aflaţi decizia", a afirmat Marcel Ciolacu, la Braşov, întrebat dacă a avut vreo discuţie cu şeful statului cu privire la sistemul Patriot.

Potrivit premierului, discuţiile cu şeful statului au avut loc "în aceste zile".

Întrebat care este poziţia lui pe acest subiect, prim-ministrul a subliniat că tema privind sistemul Patriot reprezintă o decizie care se va lua în CSAT. "Vă repet, este o decizie care se ia în CSAT. Aici nu avem păreri, când vorbim de apărarea naţională", a punctat Ciolacu.

El a precizat că în afirmaţiile sale anterioare pe subiect nu a spus că ministrul Apărării ar avea "mari reţineri". "Vă spun încă o dată: această decizie se ia în CSAT. Şi nu am zis mari, am spus că avea reţineri", a declarat Ciolacu.

Şeful Executivului a arătat că nu este deranjat de insistenţa presei de a afla care este poziţia lui privind relocarea sistemului Patriot, dar a repetat că decizia se va lua în CSAT, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia o cauta cu llumanare o mana de oameni sa hotarasca pt popor nu e normal , o sa ne puna in razboi
0
0
Puteti sa va intilniti cu cine vreti si de cite ori vreti, plavanul executa ordinul americanului pt ca a fost medaliat. Un complex = 1 miliard, la ucrainieni si ai nostri copii traiesc de pe o zi pe alta, OLIMPICI nepremiati....etc.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620