REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ciolacu avertizează: Nu mai vinde nimeni niciun Ardeal!

Ciolacu avertizează: Nu mai vinde nimeni niciun Ardeal!

Virgil STOIAN 10 februarie 2024 | 16:41 1018

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, susține că odată ce va începe campania electorală vor fi readuse în discuţie subiecte ca Ardealul şi integritatea teritorială. Șeful Executivului spune că nu are curaj nimeni să se pună cu România în acest moment.

Ciolacu avertizeaza: Nu mai vinde nimeni niciun Ardeal!

”Va veni campania, acum iar o să înceapă cu vândutul Ardealului, cu ruptul teritoriului. Oameni buni, nu mai rupe nimeni niciun teritoriu, nu mai vinde nimeni niciun Ardeal. Nu are curaj nimeni să se pună cu România în acest moment. Suntem membri ai Uniunii Europene, suntem membri NATO”, a afirmat Ciolacu, sâmbătă, la Tulcea, la un eveniment politic al PSD.

Preşedintele PSD a afirmat că social-democraţii trebuie să fie exact ce sunt și oamenii îi vor vota.

”Reamintesc oamenilor politici ca Cioloş că Partidul Social-Democra a dus România în Uniunea Europeană şi PSD, împreună cu această coaliţie, va duce România în Schengen. Astea sunt adevărurile. Nu trebuie să le furăm discursul populist al extremiştilor, noi trebuie să fim ceea ce suntem, nu trebuie să parem altceva. Noi trebuie să rămânem aşa cum suntem şi ne vor vota românii”, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolacule vorbele trec faptele raman si fapt este ca voi PSDisti atzi votat tacit in Camera Deputatzilor impreuna cu UDMRishti o lege care permitea crearea tzinului Secuiesc, o oaza bozgoreasca in mijlocul tzari unde statul Roman nu avea nici o putere,adica un stat in stat,noroc ca inainte sa ajunga legea asta sa fie votata si in senat un securist l-a anuntzat pe K.Johanis si a cazut vanzarea de tzara pusa la cale de UDMR cu sprijinul massiv la PSDishtilor,defat un tradator de tzara a declarat public si acuzator atunci:"sa spuna Johanis ca nu a fost anuntzat de secirishti",de parca nu asta era obligatzia securishtilor,sa-l anumtze pe comandantul lor despre ce fac in parlament pe la spatele lui nishte parlamentari tradatori de neam si tzara.
1
0
Asa crezi tu ca atat te duce mintea ca te vor vota romanii.Fraieere nu te vor vota
1
0
interesant !! dupa ce la-ti vandut UDMR. CE cauta in conducerea structurilor statului reprezentantii UDMR . Prefecti, subprefecti , ETC numiti ilegal in conditiile in care UDMR nu este partid POLITIC !!!!!. Afara cu hotii din TARA . Mai CIOLACULE???!!!
5
0
Ne i-a Rusia la pachet cu totul, cine dracu va mai crede pe voi
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510