REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ciolacu: Dacă ar fi făcut Grindeanu ce a făcut Orban cu banii din fondul de rezervă, era arestat

Ciolacu: Dacă ar fi făcut Grindeanu ce a făcut Orban cu banii din fondul de rezervă, era arestat

Replica API 18 septembrie 2020 | 00:00 1358

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Reşiţa, că dacă ar fi fost Sorin Grindeanu premier şi ar fi dat o hotărâre de guvern prin care fondul de rezervă aflat la dispoziţia prim-ministrului să fie împărţit "în funcţie de cumpărat primari", acesta ar fi fost arestat.

Ciolacu spune despre alocarea făcută de Ludovic Orban că este o "şmecherie", termen cu care s-a referit şi la candidatura ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, în alegerile locale de la nivelul judeţului Caraş-Severin.

"Am văzut grozăvii şi mai mari la domnul Orban, cum împarte banii în funcţie de cumpărat primari. (...) Dacă ai fi făcut-o tu (Sorin Grindeanu - n.r.), erai arestat. (...) Şmecherii se numesc, exact ce a făcut şi domnul ministru Vela. Şmecherii, cu buletin făcut acum o lună de zile, să candideze la Caraş-Severin cu ochii pe nu ştiu ce munte - ştiu ce munte, dar spun şi eu aşa, în genere, dar e mai mic un pic", a spus liderul PSD, scrie Agerpres.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a spus că hotărârea de guvern în cauză reprezintă o premieră a ultimilor 30 de ani, care are la bază doar criteriul politic.

"Niciodată, în 30 de ani, n-am avut o situaţie de tipul acesta, să nu existe niciun fel de criteriu, decât cel politic. Niciodată, vă rog să verificaţi. Este pentru prima dată în 30 de ani când banii se împart în acest mod. Dacă eu aş fi făcut, ca fost prim-ministru, ceva de tipul acesta, eu cred că eram arestat din şedinţa de guvern", a afirmat Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CIOLAC SI PSD ATI UITAT CE FACEATI IN ANII 2014-2015-2016 CHIAR DACA ANUL 2016 A FOST UN AN DE GUVERNARE DE TEHNOCRATI ATI UITAT CA PSD ERA LA PARLAMENT IAR CAPITANUL DRAGNEA SI GRUPURILE FILIALELOR DIN TARA AI PSD AU EXECUTAT ORDINI CU FINANTARI DIN UMBRA ASUPRA UNOR PERSOANE DIN ALTE PARTIDE SI IA-TI CUMPARAT SI LE-ATI. PROMIS FUNCTII RANGURI ...ETC ACUM VII SA NE VINZI GOGOSARI POPORUL ROMAN A DEVENIT FARA PROIECTE FURATE CEL MAI BUN GRADINAR PE CINE CREDETI CA PROSTITI CU ASEMENEA LUCRURI PE NIMENI DIN POPOR NU MAI PROSTITI DOAR VA PROSTITI SI VA PACALITI PE VOI PSD AUT DIN PARLAMENT PSD
5
0
Tu doar ai fost demis prin motiune de catre colegii tai psd-isti printre care si Ciolacu!!!!!
4
0
Asta nu e opozitie , ci golaneala
6
1
Besi mai cioara borata!
7
3
La butoane in lume "este" neo-marxistii de tip ppe, usr, etc. Ei acuza de baroneala si comunism pe altii, dar de-a abia astept sa-i vad 4-8 ani la putere ca sa se lamureasca lumea daca mai exista "dreapta". Acum sunt la putere cei ce trebuie deci nu se mai fac arestari. Noapte buna.
5
6

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436