REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Ciolacu: Dacă vrem şmecherie, ea se opreşte la Palatul Victoria

Ciolacu: Dacă vrem şmecherie, ea se opreşte la Palatul Victoria

Victor ROTARU 14 iunie 2024 | 16:27 597

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că este exclus pentru el, ca premier, să mute alegerile prezidenţiale în decembrie. „Dacă vrem să mergem cu şmecherie, şmecheria se opreşte la poarta Palatului Victoria. Guvernul reprezintă altceva decât şmecheriile şi calculele unora electorale”, a mai afirmat el.

Ciolacu: Daca vrem smecherie, ea se opreste la Palatul Victoria

Preşedintele PSD a fost întrebat după şedinţa conducerii PSD dacă este exclus pentru PSD ca data alegerilor prezidenţiale să fie mutată în decembrie.

„Este exclus pentru prim-ministrul Marcel Ciolacu. Eu nu pot să mă mai uit în ochii niciunui alt lider, preşedinte de partid din România, când eu am venit din funcţia de prim-ministru, după o decizie luată în Coaliţie, statutară şi corectă, să vin să le spun românilor că în funcţie de interesul unui partid sau altui partid, eu primul-ministru Marcel Ciolacu schimb data alegerilor. Ca să înţelegem de ce exclud această variantă”, a spus preşedintele PSD.

El a precizat că a spus foarte clar că nu va ieşi să anunţe comasarea alegerilor decât cu un calendar întreg al alegerilor din acest an, nu din funcţia de preşedinte PSD, ci din funcţia de premier.

„Eu nu fac aşa ceva, am vorbit un lucru foarte clar, ne-am asumat acest lucru, dacă vrem să mergem cu şmecherie, şmecheria se opreşte la poarta Palatului Victoria. Guvernul României reprezintă altceva decât şmecheriile şi interesele şi calculele unora, electorale. Guvernul României e Guvernul României, indiferent din ce partid faci parte”, a mai spus acesta.

Întrebat dacă se referă la PNL, Ciolacu a spus că se referă la statul român şi a fi corect. „Dacă vrei respect de la români, trebuie să arăţi respect”, a completat Ciolacu, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---> use.my/arctrum
0
0
Ati fost si sunteti atat de nenorociti ca ati furat voturi numai in favoarea viastra PSD.Alianta "unita" PNL-PSD? Ba ce uniti? Unde ati avut si aveti la butoane oameni plasati in toata tara din partidul vostru PSD s-a furat si s-au inlocuit vituri cum niciodata in 34 de ani nu s-a furat asa pe fata.sunteti de o nesimtire crasa de cea mai joasa speta umana toti din PSD.ba nu mai latrata ca PSd in sus si in jos .ca daca nu era PNL sa faceti alianta cu ei azi nu suflati? Ati prins curaj si va infoiati ca curcanii si la propriu si la figurat.nu va mai ajunge nici dracu cu prajina la nas.Asa funuri de dobitoci nuam vazut de 34 de ani la PSD.Sunteti circul tarii.O tot dati pe toate canalele ca ati invins.Poporul nu poate fi mintit de psd ! Ati castigat ce?.De ce mintiti ma cu atata nersinare crasa? Urmatoarele alegeri ar trebui facute cu toate politiile si armatle din UE.Toti ati fi in puscarii toata harta aia rosie facuta de hotii PSd si acolitii lor din PSD.
4
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016