REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.8° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
30.8° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Ciolacu: Deblocăm angajările pentru aproape 8.000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială

Ciolacu: Deblocăm angajările pentru aproape 8.000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială

Victor ROTARU 12 ianuarie 2024 | 00:00 470

Guvernul va aproba deblocarea angajărilor pentru aproape 8.000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială, a anunţat prim-ministrul Marcel Ciolacu, care a subliniat că fiecare angajare trebuie să se reflecte în oferirea de servicii mai bune pentru pacienţi.

Ciolacu: Deblocam angajarile pentru aproape 8.000 de posturi in Sanatate si Asistenta SocialaMarcel Ciolacu

"Aşa cum am promis, deblocăm astăzi angajările pentru aproape 8000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială! Astfel, toate spitalele importante care au deficit de medici, asistente şi infirmieri vor putea face rapid angajări", a declarat Marcel Ciolacu, în şedinţa de Guvern.

Premierul a precizat că bugetul Ministerului Sănătăţii este cu 40% mai mare faţă de anul trecut, subliniind că fiecare angajare trebuie să se reflecte în servicii mai bune pentru pacienţi.

"Ministerul Sănătăţii are în acest an un buget cu peste 40% mai mare decât în 2023, deci nu este vorba de probleme financiare. De altfel, am alocat circa 6,6 miliarde lei cu care am închis datoriile pe anul trecut din sistemul sanitar, asigurând şi cheltuielile curente pe luna ianuarie - pentru medicamente şi servicii medicale. Însă, fiecare angajare trebuie să se reflecte, în mod concret, în servicii mai bune pentru pacienţi, un plus de empatie şi de responsabilitate. Asta este valabil şi pentru medicii de familie. Bani avem, dar corect este să-i plătim mai bine pe medicii care muncesc serios! Adică serviciile prestate efectiv să primeze în faţa plăţii pe liste de pacienţi, adică pentru nişte nume puse pe o hârtie!", a declarat Ciolacu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt salarii decente trebuie și ANR sa faca greva si sa opreasca pentru cateva zile intrarea navelor si automat a marfurilor de milioane de euro in Romania ca sa ne faceti salarii decente? Handicapatul de Litza Sorin nu mai reprezinta demult interesele angajatilor din ANR prin parodia de sindicat ARCA, este doar o SLUGA a sefilor ce s-au perindat la ANR. PROSHTILOR din ANR care inca mai stati, mai ia si bani ca sef de sindicat pe langa salariu. Sunteti atat de slabi si lashi in ANR ca va meritati soarta dragi colegi. Vine maine DNA-UL si va aresteaza pt 100 lei sau euro la brevete, pentru 1 carton si de ce, pentru ca aveti salarii de mizerie si trebuie sa supravetuiti, pe cand daca aveti un salariu decent dormeati linistiti pe perna voastra acasa. Va meritati soarta, asa sunteti ca nație, lasi, in loc sa luati atitudine. ACUM este momentul, nu mai asteptati ca altii sa faca primul pas ca nimeni nu o sa-l faca in locul vostru. Nu fiti p****i si lashi
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212