REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.8° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
25.8° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Ciolacu despre cazul foştilor generali Coldea şi Dumbravă: Partidul principal al penalilor a devenit USR

Ciolacu despre cazul foştilor generali Coldea şi Dumbravă: Partidul principal al penalilor a devenit USR

Victor ROTARU 27 mai 2024 | 00:00 271

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat că în mandatul său de premier Justiţia funcţionează iar "principalul partid al penalilor a devenit USR".

Ciolacu despre cazul fostilor generali Coldea si Dumbrava: Partidul principal al penalilor a devenit USRMarcel Ciolacu

Liderul PSD a făcut afirmaţia răspunzând unei întrebări a presei privind cazul celor doi foşti generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă, audiaţi de DNA pentru trafic de influenţă.

"Mă bucur că în perioada mea de prim-ministru Justiţia funcţionează şi chiar constatam că nu mai vedeam girofarurile din timpul nopţii, pot fi chemaţi (la audieri - n.r.) la prânz, omeneşte, nu se ţine cont de culoarea politică. Este adevărat, văd un partid, USR, cei cu Piaţa Victoriei, cu 'DNA' şi cu 'votează DNA', toţi spun că este o implicare politică. Nu prea înţeleg cum ar putea politicul să se mai implice în actul de justiţie, după toate măsurile luate. Este adevărat, se vede că PSD s-a detaşat total de acest fenomen şi că partidul principal al penalilor a devenit USR", a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

DNA a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că i-a pus sub acuzare pentru trafic de influenţă pe Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, şi pe generalul Dumitru Dumbravă, fost şef în SRI, aceştia fiind plasaţi sub control judiciar pe cauţiune, cu interdicţia de a părăsi teritoriul ţării, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vorbesti, Bobiță?? De când securiștii sunt din USR??? Voi, comunistilor împreună cu securiștii ați capușat țara asta!!! Jigodiilor ordinare de securiști nenorociți! Să vă dea Dumnezeu durerea și povara tuturor familiilor pe care le-ați nenorocit în r*mânia!!!! huuoooooooo Ciucă-p***tălău covrigar și Ciolacu-general de carton, analfabet !!
0
0
ce baliverne ba hotomanilor, numai cu abureli umblati. Ce treaba are Coldea cu USR??? Ai uitat de azilele groazei de la Ilfov. Sau de explozia de la Crevedia? Ce primar era, acel criminal??? Da de portbagajul de bani de la Vaslui cu baronul pesedist Buzatu??? cine sunt coruptii, penibililor??? Credeti ca puteti p****i pe toata lumea???
3
0
Ghiftul tut ghiftu,
3
0
Râde ciob de oală spartă ! Ciuma Roșie pute de penali. Dai cu tunul și nu mai găsești unul sărac și cinstit.
5
0
Cat de ipocrit,mincinos si arogant pot sa fi mai covrigar de Buzau ??? Sistemul asta de justitie & Politie corupt va are ka mana pe toti mai fraiere !!! Sa-mi spui si mie de ce nu dati 400.000 de bugetari afara?? De ce nu duceti varsta d epensionare la 65 de ani pentru toti? De ce nu taiati pensiile speciale??De ce nu introduceti raspunderea Mahistratilor ?? Din cauza ca va tine de .....va strang de ele de cate ori faceti cate ceva,de cate ori vreti sa faceti......
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016