REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
22° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Ciolacu, despre comasarea alegerilor: O decizie foarte bună, altfel prezenţa la vot ar fi fost sub 25%

Ciolacu, despre comasarea alegerilor: O decizie foarte bună, altfel prezenţa la vot ar fi fost sub 25%

Victor ROTARU 3 iunie 2024 | 00:00 92

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat la Alba Iulia, că decizia privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare a fost una "foarte bună", el adăugând că altfel prezenţa la vot ar fi fost sub 25%.

Ciolacu, despre comasarea alegerilor: O decizie foarte buna, altfel prezenta la vot ar fi fost sub 25%Marcel Ciolacu

"Sunt primul ministru al României. Vremelnic... (...) Eu nu iau decizii în funcţie de PSD sau de PNL. A fost o decizie pentru că, dacă nu ar fi fost comasarea europarlamentarelor cu localele, prezenţa la vot în acest moment ar fi fost una sub 25%. Ăsta era trendul în acel moment şi cred că s-a luat o decizie foarte bună. Cu cât vor fi prezenţi mai mulţi români la vot, cu atât oamenii politici care vor reprezenta pe români atât la nivel european, cât şi la nivel local vor fi mai legitimi", a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă AUR constituie un pericol, liderul PSD a arătat că pericolul este reprezentat de discursul celor de la AUR, nu de procentele lor.

"Vom vedea, dar eu nu am spus că sunt un pericol în funcţie de câte procente au. Ei sunt un pericol pentru discursul pe care îl au. Dacă îmi vor spune cu ce înlocuim Uniunea Europeană sau NATO, atunci cred că putem avea un dialog. Până atunci nu cred", a mai spus premierul Marcel Ciolacu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E buna comasarea ca ati putut voi fura unde aveti voi la butoane cu trigloditii vostri.Stai sa vezi la parlamentare, venima astia ca care nu suntem chemati la comanda de partide sa votam si care nu facem nici politica si va stricam ploile.Bine ca nu am PSD in Constanta.Orice numai voi nu.Ati profitat ca sunt in cadere PNl si ati cerut si pe ma-sa si pe ta-su.Paraca noi nu stim cum ati impartit la sange tot.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016