REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Ciolacu, despre intervenția din Crevedia: "S-a acționat exemplar cu pacienții"

Ciolacu, despre intervenția din Crevedia: "S-a acționat exemplar cu pacienții"

Ana Maria LIPAN 28 august 2023 | 00:00 916

Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, la Ministerul de Interne, că s-a acționat exemplar în spitale și a mulțumit pompierilor, jandarmilor, poliţiştilor care au asigurat perimetrul la exploziile de la Crevedia. La rândul său, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a spus că toate procedurile au fost respectate. Marcel Ciolacu a ajuns duminică, la ora 11,00, la celula de criză de la Ministerul Afacerilor Interne, constituită în urma exploziilor de la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa. Premierul a mulţumim duminică tuturor pompierilor, cadrelor medicale şi forţelor de ordine implicate în gestionarea situaţiei generate de accidentul de la Crevedia.

Ciolacu, despre interventia din Crevedia: 'S-a actionat exemplar cu pacientii'

El a precizat, de asemenea, că acest caz ar trebui comparat mai degrabă cu cel de la Mihăileşti decât cu incendiul de la Clubul Colectiv.

"Importat este că azi noapte, din punctul nostru de vedere, s-a acţionat exemplar şi în spitale. Mulţumim medicilor şi asistentelor şi celor care au acţionat pe salvări azi noapte. Trebuie să mulţumesc pompierilor, jandarmilor, poliţiştilor care au asigurat perimetrul. Văd că se face o paralelă, întotdeauna, cu cazul de la Colectiv. Părerea mea este că ar trebui făcută o paralelă cu cazul de la Mihăileşti" a spus premierul. Și ministrul de Interne Cătălin Predoiu a afirmat că în cazul exploziilor de la Crevedia s-a acţionat conform tuturor procedurilor în vigoare. "La faţa locului s-a acţionat conform tuturor procedurilor în vigoare de către comandantul acţiunii şi şeful operaţiunii în teren. Şi, după toate evaluările, faptul că s-a intervenit atât de rapid, s-a creat un perimetru şi s-au îndepărtat pericolele a făcut posibil să fie evitate pierderi de vieţi omeneşti într-un număr mult mai mare. Procedurile s-au aplicat conform legii", a declarat Cătălin Predoiu.

El a anunţat că a discutat despre acest caz şi cu procurorul general al României, Alex Florenţa, potrivit digi24.ro. 

"Se fac verificări şi de către poliţie şi de către parchet. Am vorbi aseară şi cu poliţia, am vorbit aseară şi cu Parchetul General, s-au declanşat toate procedurile şi se iau măsuri cât mai urgent. Am vorbit în această dimineaţă cu procurorul general, care m-a asigurat că toţi procurorii sunt în acţiune, la fel poliţia încă de aseară", a spus ministrul Afacerilor Interne.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bulgaria a oferit locuri in spital de arsi alaturi de austria, germania, norvegia; de ce bulgaria are azi spital de arsi si romania nu are dle ciolacu ?
2
0
ce zic ? Stiu ca s-a actionat exemplar ???
2
0
Premierul si parlamentul trebuie sa raspunda si la intrebarea de ce este permisa existenta si functionarea statiilor gpl cu grad ridicat de risc in interiorul localitatilor si nu exista nici azi obligatia legala de a le construi numai in afara localitatilor ? lege de bun simt si de gaga care trebuia sa existe de decenii
2
1
Nu este un singur om vinovat; sunt vinovate toate guvernele si parlamentele de 33 de ani; totusi seful actual al psd si premierul de azi trebuie sa-si asume raspunderea si sa ia masuri radicale pentru ca firme fara autorizatie de orice fel sa nu mai functioneze; trebuie sa-si asume raspunderea si pentru ceea ce nu au facut sau debandada creata de toti inaintasii lui din psd, partid care domina categoric politica si cea mai mare parte a conducerii tarii de 33 de ani si de care nu s-a delimitat public deloc; toti spun nu sunt eu vinovat sunt cei dinaintea mea si de asta suntem in haosul si mizeria asta de 33 de ani; cine e la putere trebuie sa raspunda; sunt 7 institutii de control ale guvernului care nu au facut nimic 3 ani, de fapt 12 iar guvernul actual trebuie sa raspunda si sa ia masuri; condamnarea acarilor paun ca de obicei este jignitoare ptr bunul simt al tuturor
1
1
Pentru ca asa functionaza in toata tara. Nu stiu de ce toti atacati un singur om si de face vinovat de toate infractiunile. Cati premieri au mai iesit sa dea o mana de ajutor? Sunteti absurzi unii. Spalati pe creier de usr care cand au guvernat dezastru au facut.
1
4
De ce mai functiona depozitul improvizat daca i s-a ridicat autorizatia de 3 ani ? asta este intrebarea la care trebuie sa raspunda premierul si ce se va face pentru ca asa ceva sa nu se mai intample ? adica firme fara autorizatii sa nu mai functioneze ilegal indiferent de domeniul de activitate
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016