REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ciolacu, despre situaţia de la frontieră: Trebuiau poduri aeriene, cum am făcut când am expediat oamenii la sparanghel

Ciolacu, despre situaţia de la frontieră: Trebuiau poduri aeriene, cum am făcut când am expediat oamenii la sparanghel

Replica API 18 mai 2020 | 00:00 1145

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat duminică seară, referindu-se la aglomeraţia de la frontiere, că Guvernul trebuia să facă poduri aeriene pentru a evita această situaţie, aşa cum s-a întâmplat când românii au fost "expediaţi" la sparanghel.

Marcel Ciolacu

"Se ştia de acest val. Noi am fost în stare să scoatem oameni din carantină de la Suceava, să-i urcăm în avioane, să-i trimitem la sparanghel. Acelaşi lucru ar fi trebuit să facem pentru români şi când îi aducem în ţară. Trebuiau făcute poduri aeriene sau culoare speciale pentru intrare în ţară. Organizat din timp acest lucru, fiindcă aveau informaţii că se vor deplasa - şi să respectăm românii. Nu, am fost la fel de indolenţi, am lăsat lucrurile să meargă de la sine şi se întâmplă ce se întâmplă. Expunem oamenii.... Trebuiau organizate poduri aeriene de către Ministerul Transporturilor (...) să aducem românii în ţară la fel cum am făcut şi când a fost nevoie să-i expediem la sparanghel", a declarat Ciolacu la România TV, scrie Agerpres.

Liderul PSD susţine că premierul Ludovic Orban ar fi avut informaţii cu privire la valul de români care urmează să vină în ţară "cu cel puţin 48 de ore înainte", de la statele vecine.

Sute de persoane aşteptau, duminică dimineaţă, să intre în România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I, care putea fi tranzitat după o aşteptare de opt ore, din cauza aglomeraţiei, în pofida faptului că autorităţile au redeschis, sâmbătă seară, şi PTF Nădlac II.

Autorităţile au amenajat, la Nădlac I, culoare ca la aeroport, măsura fiind luată pentru a se putea menţine distanţa între oameni, în condiţiile în care Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a atras atenţia că există risc de răspândire a noului coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolacule, LESINATULE, esti pe topogan, in cadere libera, ciumatule ! Numai prosti ai facut. In loc sa sprijiniti guvernul Romaniei, in aceasta stare de pandemie, voi LATRATI fara sa ganditi, interimatilor. Tocmai voi, care ati lasat dezastru si hotii, minciuni si dezamagire. Alo, pe cand congresul.... ?!
2
0
exact . podurile aeriene sunt usor de facut. Nu au facut ei poduri si autostrazi terestre... sugestia este foarte foarte buna. Nu necesita intretinere nu ocupa loc si deschizi si inchizi podul cand ai nevoie. Sa mai zica cineva ca PSD nu are idei si valori. Sincer nu ma asteptam la asa o solutie simpla si usor de realizat. Solutia este foarte buna. Nu mai construiti Autostrazi si poduri nebunilor degeaba... PSD sugereaza ca ar fi bun cate un sut in fund suficient de tare sa ne arunce mai usor afara din tara. Vor ramane cum de fapt au si ramas doar ei sa se voteze reciproc. Restul afara .
3
0
Ciolacule tu dute ma la UDMRisti tai carora ai vrut sa le dai ardealul pentru ca aia nu se multumeau doar cu autonomia tinutului secuiesc,lasai pe romani sa circule cu ce vor ei pentru ca pe tine si pe PSDisti tai nu v-a interesat de romani ci chiar si acum cand ar fi trebuit sa sprijini guvernul Romaniei in lupta asta cu COVIDul tu si PSDisti tai ati avut grije ca UDMReu sa rupa o bucata din Romania.
7
0
Iti trebuie creier mai mult, comunistule!
7
0
Esti prea Prost .Te scuipa astia de la PSD.
6
0
Si cum urcau diasporenii cu masini cu tot in avioane ?
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436