REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ciolacu, despre tragedia din 2 Mai: Anumiți polițiști au devenit complici morali la crimă

Ciolacu, despre tragedia din 2 Mai: Anumiți polițiști au devenit complici morali la crimă

Andreea CONDURACHE 24 august 2023 | 11:45 1883

Premierul Marcel Ciolacu a spus că tragedia de la 2 Mai arată că sistemul nu a funcționat într-o situație banală, iar "anumiți polițiști au devenit complici morali la crimă". El a declarat că ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, "are mână liberă să facă curățenie de sus până jos."

Ciolacu, despre tragedia din 2 Mai: Anumiti politisti au devenit complici morali la crima

"Am văzut primele demiteri după tragedia din 2 Mai. Acestea au fost parte din rezultatul anchetei Corpului de Control al ministrului de Interne, care a stabilit anumiți responsabili direcți în această tragedie.

Nu vorbim doar de simple greșeli, ci de lucruri grave care au arătat că sistemul nu a funcționat într-o situație banală. Prin modul în care au acționat și s-au comportat ulterior, anumiți polițiști au devenit complici morali la crimă.

Îi transmit lui Cătălin Predoiu că are mâna liberă să facă curățenie de sus până jos. E responsabilitatea lui și a colegilor să ia toate măsurile necesare că oamenii să aibă încredere că în România legea e egală pentru toți.

Nu pot să accept scuze că nu avem suficiente aparate drug test. Dacă nu sunt destule, dați drumul de urgență la licitație! Dacă nu aveți bani, vă dăm de la guvern. Putem cumpără orice aparat e nevoie, nu putem cumpăra onoarea și respectul pentru haina de polițist.

Să luați măsuri pentru că nu ar există consumatori dacă nu ar există dealeri! Asta e sursa răului, aici să își concentreze poliția eforturile, mai ales că începe școala.

Polițiștii să stea mai puțin în birouri și mai mult unde e nevoie de acțiuni", a declarat Marcel Ciolacu, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ipocrtit si populist e si Ciolacul asta! Ii intrece si pe Dragnea si pe Iliescu si pe escrocii ceilalti de pe la AUR, USR si PNL
4
0
Sectia 4 de pe Somes 28 sa vedeti cum zac in sertare dosarele nesolutionate de ani de zile.
4
0
Nici ustiroi nu a mancat, nici gura nu-i miroase…Ce scoala de vrajitor are in el! Adica el nu stie cum stau de fapt lucrurile in mizeria sociala de sub el! Noroc ca intordeauna exista un acar paun… Marii oameni de stat nu vor schimba nimic, asta este clar!Doar sclavii platesc in situatia data! Unii chiar cu viata copiilor lor!
3
0
despescu pe cand e demis?
5
0
Ce paseaza psd-istul la pnl :)))))) Ei sunt imaculati, sa se descurce predoiu' :)))
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016