REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
20.4° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Ciolacu, despre un posibil candidat PSD-PNL la prezidențiale

Ciolacu, despre un posibil candidat PSD-PNL la prezidențiale

Virgil STOIAN 26 ianuarie 2024 | 15:46 1000

Premierul Marcel Ciolacu evită să spună dacă este de acord cu un candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale.

Ciolacu, despre un posibil candidat PSD-PNL la prezidentialeMarcel Ciolacu

Întrebat dacă ar fi de acord cu un candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale, premierul Marcel Ciolacu a evitat să ofere un răspuns.

"Stați să depășim întâi europarlamentarele și vă promit, vă las numărul meu de telefon, mă sunați și vă răspund după europarlamentare”, spune Marcel Ciolacu, la Baia Mare, întrebat de un reporter dacă ar fi de acord cu un candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale.

Cu toate acestea, el a ținut să precizeze că toți primarii PSD care sunt în funcție vor candida pentru aceeași poziție, potrivit Mediafax.

Citește și: Alegeri comasate în 2024. Coaliția discută o variantă care întârzie cu trei luni preluarea mandatelor de către noii primari și consilieri locali

Între timp, partidele din coaliția guvernamentală caută variante care să le amelioreze scorul electoral. Astfel, este luată în discuţie o nouă variantă de comasare a alegerilor.

E vorba, mai precis, de desfășurarea simultană a alegerilor europarlamentare și a celor locale.

O astfel de decizie presupune anumite complicații, pentru că scrutinul pentru Parlamentul European este fixat pe data de 9 iunie în România.

Comasarea localelor cu europarlamentarele ar însemna că aleșii locali vor avea mai mult de așteptat până la preluarea noilor mandate, întrucât mandatele actuale nu pot fi scurtate.

O altă variantă este comasarea alegerilor locale cu primul tur al alegerilor prezidențiale, pe 29 septembrie, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
incepe sa-mi placa Ciolacu. Le are cu suspansul si cu tensiunea.
0
0
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
1
1
Hai PA
0
3
si va dam la mweee de useristi poponari !!!!! fortaaaa psd!!!!!!
4
3
Noi bugetari vă v-om vota
0
5
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
5
1
si ei care sunt cel mai mare partid de 34 de ani ne place sau nu nu si-au anuntat candidatul la prezidentiale asta nu inseamna altceva decat haos degringolada incompetenta si management politic catastrofal un partid de mediocritati si nulitati cu ciolacu singurul vizibil si destul de putin popular si o gramada de fripturisti, smecherasi si escroci in spatele lui
5
3

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212