REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Ciolacu e sigur că nu se va rupe coaliţia

Ciolacu e sigur că nu se va rupe coaliţia

Victor ROTARU 15 iunie 2024 | 14:00 545

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, sâmbătă, că nu vor exista probleme în coaliția de guvernare din cauza alegerilor prezidențiale, indiferent cine va candida din partea PSD și PNL. „Eu și domnul Nicole Ciucă suntem doi oameni care ne respectăm”.

Ciolacu e sigur ca nu se va rupe coalitiaMarcel Ciolacu

Întrebat despre alegerile prezidenţiale, Ciolacu a explicat că PSD a decis, în fortul statutar, că avea avea propriul candidat.

În ceea ce privește funcționarea coaliției, în condiţiile în care el şi Nicolae Ciucă ar urma să fie contracandidaţi, preşedintele PSD a afirmat: ”Grija mea nu este funcţionarea unei coaliţii guvernamentale, grija mea (...) a fost cum funcţionează Guvernul României şi a funcţionat impecabil”.

Chestionat, de asemenea, dacă nu există riscul ca guvernarea să se rupă, Ciolacu a afirmat: ”Nu, nu există nici cel mai mic risc. România are nevoie de stabilitate şi e o discuţie foarte clar avută. Eu și domnul Nicole Ciucă suntem doi oameni care ne respectăm”, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU TE MAI LAUDA DLE. CIOLACU....DTA CREZI CA-N ACEASTA TARA,TE APRECIAZA VREUN ROMAN ??? NICI NU VREM SA MAI AUZIM DE DTA...POATE ITI GASESTI ALT LOC DE MUNCA...PARCA AICI NU PREA SE VEDE CE MUNCESTI...HAI DU-TE.....DAR .....REPEDE....NE-AM SATURAT DE VOI...
3
0
Coalitia talharilor votata de 50% din populatie de retardati
2
0
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos -----> use.my/arctrum
0
2
Nu, nu se va rupe, continua tu sa te impaunezi și ai sa vezi
3
0
Ni se rupe noua romanilor de coalitiile lor,de cate perne au astia sub cururi. Bai fratilor, romanii o duc super,asa de bine ca in continuare,satui de bine,pleaca unde e mai rau,in alte tari. Asa este?
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016