REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ciolacu este de acord cu eliminarea contribuţiei din concediile medicale pentru bolnavii de cancer şi tinerele mame

Ciolacu este de acord cu eliminarea contribuţiei din concediile medicale pentru bolnavii de cancer şi tinerele mame

A.F. 3 aprilie 2024 | 00:00 157

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că este de acord să fie eliminată contribuţia de 10% din concediile medicale pentru bolnavii cronici, bolnavii de cancer şi pentru tinerele mame, iar acest lucru se va întâmpla cel mai probabil săptămâna aceasta, prin modificarea legii în Parlament.

Ciolacu este de acord cu eliminarea contributiei din concediile medicale pentru bolnavii de cancer si tinerele mame

Premierul a fost întrebat ce se va întâmpla cu proiectul de lege privind contribuţia de 10% din concediile medicale care este blocat la Camera Deputaţilor.

"În primul rând eu, Guvern, nu pot să vin cu ceva pentru că este un act normativ, ordonanţă, care a intrat în Parlament. Aş încălca o decizie a CCR. E foarte clar. Sunt ferm convins - colegii de la Parlament vor lua o decizie. Pe de altă parte, nu înţeleg care este supraimpozitarea. (...) Şi eu şi dumneavoastră plătim 10% la CASS. Concediile medicale sunt un venit. Ce v-am spus foarte clar este faptul că pentru cei cu boli cronice, pentru cei bolnavi de cancer, pentru tinerele mame sunt total de acord să se elimine. O să vorbesc cu domnul Simonis (preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis - n.r.) şi o să o facem foarte rapid, sper săptămâna aceasta", a precizat Marcel Ciolacu, la sediul PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al social-democraţilor, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016