REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
25.4° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

CIOLACU face ACUZAȚII, la NEPTUN: „Avem un PREMIER PENAL și ȚEPAR dovedit”! VIDEO

CIOLACU face ACUZAȚII, la NEPTUN: „Avem un PREMIER PENAL și ȚEPAR dovedit”! VIDEO

Replica API 30 august 2021 | 14:29 1469

Marcel Ciolacu, președintele PSD, se află pe litoral, unde a avut o serie de ședințe cu membrii partidului. La hotelul Doina din Neptun a avut loc luni, 30 august, Consiliul Politic Național al PSD și Reuniunea Grupurilor Parlamentare ale PSD. După eveniment, Marcel Ciolacu a susținut o conferință de presă.

„Domnul prim-ministru Cîtu ar fi trebuit să fie plecat de cel puțin o săptămână din fruntea Guvernului. Ori prin demisie ori să i se ceară demisia, dacă nu ai responsabilitatea să-ți dai demisia, de către cel care l-a susținut, Klaus Iohannis. Motivul: explozia prețurilor, gestionarea dezastruoasă a campaniei de vaccinare și pentru că avem un prim-ministru penal și țepar dovedit. S-a ajuns mult prea departe, a înghețat veniturile, salariile, pensiile și avem cea mai mare explozie de prețuri din ultimii 30 de ani, fără sa vina cu nicio soluție. Astfel, am decis că vom depune moțiunea de cenzura în momentul în care cele 234 voturi necesare să treacă această moțiune. Partea de opoziție a Parlamentului are 204 voturi, în acest moment. Românii să iasă în stradă și să ceară demisia acestui Guvern. Nu există altă cale", a declarat Ciolacu.

Ciolacu a prezentat o serie de amendamente cu care PSD va veni în Parlament, de la 1 septembrie, amendamente ce vizează reducerea TVA-ului, ajutor la încălzire, scăderea prețului la energie, acordarea salariului minim în funcție de vechime, calificare, susținerea firmelor românești. Tot în această sesiune va cere introducerea pe ordinea de zi proiectul de lege fără penali în funcțiile publice. "Astfel, el ministru penal să organizeze referendumul pentru că românii să se exprime dacă vor penali în funcție publică", a spus Ciolacu.

Ciolacu îi consideră pe Cîțu și Orban catastrofe

Întrebat pe cine prefera la conducerea PNL, Cîțu sau Orban, Ciolacu a spus: "Niciunul. Amândoi sunt o catastrofă". Dar l-ar susține pe Drulă la conducerea USR, a spus Ciolacu, ușor ironic.

Ciolacu: "Vom ieși în stradă...”

"Vom ieși în stradă dacă domul Iohannis nu recunoaște că a greșit, în ceea ce-l privește pe Florin Cîțu. Nu vor fi violențe, PSD-iștii nu sunt violenți", a reiterat Ciolacu.

Video live aici:

Mirela PASCAL, Andreea VREJOIU, D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca mai bine veneau la mare sa faca plaja si sa manance hamsii. E mare pacat de timpul pierdut vorbind discutii.
1
0
Bravo catelusii nostri fiti pe faza cu limba ca polizoru
3
11
PNListi idoti fac aceleasi abuzuri ca si PSDisti care nu intelegea dece au pierdut,campania electorala este acum cand aveti puterea bai tantalailor nu cu doua luni inainte de alegeri.
5
3
multa Puie Msd multa Puie Mnl
7
1
mweeeee tziganului Ciolacu si sustinatorilor.
18
5
Era treaz Ciolacu cand vorbea cu voi?
23
7

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118