REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
31.4° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Ciolacu: Foarte greu să mai avem o alianţă şi liste comune PSD - PNL în acest moment

Ciolacu: Foarte greu să mai avem o alianţă şi liste comune PSD - PNL în acest moment

Victor ROTARU 17 ianuarie 2024 | 00:00 859

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat că, în prezent, ar fi "foarte greu" să se poată realiza o alianţă PNL - PSD şi liste comune pentru cele două "familii", dar dacă românii îşi doresc "se poate reface actuala coaliţie" după alegeri.

 Ciolacu: Foarte greu sa mai avem o alianta si liste comune PSD - PNL in acest momentMarcel Ciolacu și Nicolae Ciucă

Întrebat, într-o emisiune la Antena 3, despre o posibilă alianţă PNL - PSD, Ciolacu a răspuns: "Timpul ne arată că nu. Nu poţi să uneşti cele două familii. A existat USL. A fost făcută împotriva cuiva, a fost făcută împotriva preşedintelui Traian Băsescu. Eu împreună cu Nicolae Ciucă nu suntem duşmani, suntem adversari politici. Ăsta este adevărul indiferent că reuşim să comunicăm împreună şi să ducem lucrurile într-o direcţie corectă. Foarte greu să mai avem o alianţă şi liste comune în acest moment. Dar e posibil ca, după alegeri, dacă aşa hotărăsc românii, să putem reface această coaliţie".

Referitor la viitorul preşedintele al României, Marcel Ciolacu îşi doreşte să fie din partea PSD.

"Cred că după 20 de ani şi mai ales după multiple crize, este momentul, în România, să fie un preşedinte de stânga, un om care să simtă de stânga, să simtă într-o echitate socială. În momentul în care Partidul Social Democrat a intrat şi şi-a asumat această guvernare grea (...), ne-am uitat la cifre înainte de a ne asuma această guvernare. Cred că e cazul să fie un preşedinte de stânga, care să aducă o echitate socială şi nu să ne întoarcem iarăşi la un prag, la o criză", a adăugat Ciolacu.

În ceea ce îl priveşte, dacă ar alege pentru viitor funcţia de preşedinte al României sau pe cea de prim-ministru, Marcel Ciolacu a mărturisit că îşi doreşte să nu îi fie "ruşine" cu ce a făcut în ultima perioadă.

"Cel mai mult vreau să mă uit în oglindă şi pentru tot ceea ce am făcut în ultimul timp să nu îmi fie ruşine. Nu am nicio problemă să rămân un simplu parlamentar pe listele din Buzău", a precizat şeful PSD, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai facatura de PM, sa-ti fie rusine ca nu sunteti in stare de a reforma cu adevarat societatea , de a face cu adevarat lucruri bune, voi sunteti de fapt c***a care mimeaza orgasmul penal in care va zvarcoliti si aia o faceti p***t !!
0
0
pnl e iar in cadere libera si aur ii sufla in ceafa de ce s-ar alia cu ei ptr l-ar trage in jos psdul are nucleul lui fidel de clienti si fraieri de 34 de ani pe se poate baza in continuare in timp ce pnl a pierdut mult la guvernare; am vazut ca psd isi face probleme ca usr le ia din electorat si ii ataca puternic de vreo 2 ani de cate ori are ocazia dar aproape niciodata sau foarte rar pe aur
1
1
Il doare in pwla pe Ciolacu si PSDisti lui de Romania si romani,grija lor este cum sa mai ia voturi de la romani si sa ramana la ciolan,a spuso cu gura lui si cunoashtetzi zicala:"gura pacatosului adevar graieshte".
4
1
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
8
0
Marcelinooooo o sa te voteze p u l e a !
9
0
romanii isi doresc sa va duceti, unde a dus mutul iapa.
10
2

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212