REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ciolacu: În România, nici Palatul Parlamentului nu are aviz ISU

Ciolacu: În România, nici Palatul Parlamentului nu are aviz ISU

A.C. 29 decembrie 2023 | 00:00 1993

Marcel Ciolacu recunoaște că în România sunt mii de instituții publice, școli, spitale, biserici, primării care nu au avizele necesare pentru a-și desfășura activitățile în siguranță. Pe scurt, o tragedie similară cu cea de la Ferma Dacilor se poate produce oricând, oriunde, la orice nivel.

Ciolacu: in Romania, nici Palatul Parlamentului nu are aviz ISUMarcel Ciolacu

Cum nu s-a demolat Ferma, se întreabă retrospectiv Marcel Ciolacu, cum a fost posibil să fie avizată, mai ales după dezastrul de la Crevedia? Este inadmisibil să nu ai detectoare de fum, a clamat premierul la un post de televiziune.

,,Să vă dau o veste, nici Palatul Parlamentului nu are aviz ISU”, a spus acesta

Ciolacu: in Romania, nici Palatul Parlamentului nu are aviz ISUPalatul Parlamentului

Legislația în acest domeniu trebuie schimbată, confirmă premierul propunerile lui Raed Arafat. Trebuie să fie schimbat sistemul de avizare și autorizare. Cum a fost posibil ca o construcție care trebuia demolată prin hotărâre judecătorească să primească aviz de funcționare? A fost făcut un control în 2019, s-au constatat 6 nereguli, s-au dat doar avertismente și apoi nu a mai mers nimeni acolo până în ziua de azi, ceea ce e ciudat pentru noi, mai ales că atunci când ai constatat nereguli te duci și verifici din nou, în niciun caz nu trec 4 ani, confirmă și Raed Arafat suspiciuile Premierului.

,,Toată lumea va plăti în funcție de responsabilitate. Acum fiecare încearcă să scape și politic și penal”, a conchis premierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dă Doamne un foc mare la cladirea aia,sa se blocheze lifturi,usi,geamuri,să nu mai poată iesi nimeni decât dupa ce termina pompierii.Să fie intr-o zi din saptamână,cu dezbatere si lume aleasă.Si sa urce îngerul Lucifer si sa-i ia jos,la el pe toti,sa-i pună la loc de cinste si onoare,in fata furcilor
1
0
Gonacul lui Haisam , vai de noi ce va fi !
1
0
Mi-am recăpătat soțul cu ajutorul doctorului Ogaga Kunta cu vraja sa magică. Soțul meu înapoi implorându-mi iertare. îl contactați la această adresă de e-mail: (ogagakunta@gmail.com) Dacă doriți să vă recuperați fostul sau soțul înșelat.
1
1
se da peste cap Ciolacu, pe noi deja ne-a luat Dracu
1
1
pesedeaua in frunte veti avea victorii multe! Votati Iliescuuuuu!
2
1
Dragi Romania, vedeti ce p***t ne conduce Guvernul??? Tziganul asta de Buzau,covrigarul asta analfabet spune cu o bucurie si o mare satisfactie asta !!! In ce drak de Tara traim mai fratilor??? Cum este posibila atata Prostie ??
3
2
este prima mare problema si apoi trebuie aplicata si rezolvate problemele de coruptie legate de aplicare; sunt o multime de legi gresite sau abuzive in tara asta ! de ce nu se face o comisie de analiza sa propuna modificari; ce facem asteptam alte tragedii ca sa descoperim ca si acolo legislatia era gresita ? ptr ca anul asta parca au fost mai multe tragedii si morti ca niciodata
3
0
corect e : nu ai aviz, nu deschizi !
5
0
...și dacă ia foc și ardeți toți de vii, vrei să plângem ?!
8
0
e singurul ...revolutionar ramas in viata politica a tarii, facea covrigi de buzau si striga lozinci din chiosc , apoi a mers si la ...vanatoare sa luptat cu fuga mistretilor si incet incet a ajuns prim conducator a unui popor care nu stie ce vrea dar il doreste ...presedinte !
5
1
Prin aceasta declaratie, cam tine cu ferma. Marcelika, palatul poporului are autorizatie de constructie?
9
3
Atunci sa recunoaștem cinstit și transparent ca romanul nu respecta legile, nu are legi corelate cu necesitățile prezentului și nu se dorește întrarea în legalitate. Sau mai pe scurt ordine, legalitate și disciplina. Ceea ce lipsește!
13
2
Ce fata de handicapat are acritura asta
10
3
Închideți palatul și lucrați la o fermă de porci că oricum conduceți țara în mizerie Aveți bani multi degeaba plecați jumate din parlamentari acasă că sănteti p******e Parlamentul trebuie trecut la muzeu Spațiul liber să fie parc și loc de vânzare produse tradiționale r*mânești
20
2
Ipocrit decât atât nu cred ca se poate.Sau poate că se poate.Dar de moment,la relanti,căci vin alegerile. După, mai vorbim.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510