REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ciolacu: Închidem şcolile, dar ţinem alegerile - asta e România normală promisă de preşedinte

Ciolacu: Închidem şcolile, dar ţinem alegerile - asta e România normală promisă de preşedinte

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:00 1232

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut luni că autorităţile tratează cu "dublă măsură" criza sanitară, referindu-se astfel la închiderea şcolilor, precum şi la "dorinţa PNL şi a preşedintelui Iohannis de a ţine alegerile parlamentare".

Marcel Ciolacu

"Atributul amânării alegerilor nu este al PSD. Eu continui, în virtutea funcţiei de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să am discuţii cu toţi liderii de partid. Toată lumea are aceeaşi îngrijorare, mai puţin PNL şi preşedintele României. După cum bine ştiţi, doresc neapărat să avem aceste alegeri. Eu am auzit o decizie a ministrului învăţământului, care este şi candidată din partea PNL, ca şcolile să se închidă în Bucureşti. Dacă această dublă măsură - închidem şcolile, dar ţinem alegerile - vi se pare una normală, asta este România normală promisă de preşedintele României în campania electorală. Noi aşteptăm promulgarea legii care dă Parlamentului atributul de a stabili data alegerilor", a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD, scrie Agerpres.

Premierul Ludovic Orban a declarat într-o emisiune televizată că, din punctul de vedere al Guvernului, data de 6 decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare este "data constituţională şi legală", iar "fiecare zi în plus în care rămâne în funcţie acest Parlament este o zi pierdută pentru România".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de aici,ofticatulee
2
0
tiganule, ne-am cam saturat de aberatiile tale- veti disparea ca potarnichile. Slava domnului ca am reusit sa scapam de voi si avem semne favorabile, cu toate achizitiile voastre pentru improspatare- ati tras lozul pierzator, ati reusit sa enervati si mai mult poporul
4
1
..cand???LA ANUL SI LA MULTI ANI...cred ..pana atunci poate va saturati de CIOLAN..sa va ia babaul..pe toti..chiar si pa smecherul de BASE..BESE..
4
1
Ca sa dispareti voi din parlament.
5
0
la locale n-ai zis nimic, acum cand este de ros degeaba te agiti! politician sadea!
8
1
malaku asta e RSR promisa de tine si partidu tau da kaka?Ai afirmat ca vei face epurare in PSD si ca vor fi numai oameni morali.Da cu asa zisu medic Rafila care e fiul fostului tortionar comunist-seful securitatii cum e?E propus pe lista partidului vostru la parlamentare.Criminali comunisti.
8
1
La alegeri stai maxim 30 min. La scoala cateva ore cu contactul direct. Si la scoala se incalca frecvent treaba cu masca si alte masuri. Oricum nu ia PSD nicio alegere fie ca le amana prin martie.
9
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436