REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ciolacu: Iohannis să prezinte soluţiile concrete pentru protejarea nivelului de trai şi repornirea economiei

Ciolacu: Iohannis să prezinte soluţiile concrete pentru protejarea nivelului de trai şi repornirea economiei

Replica API 20 mai 2020 | 00:00 1054

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să prezinte "chiar de astăzi" soluţiile concrete pentru protejarea nivelului de trai şi repornirea economiei, în condiţiile în care fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie.

Marcel Ciolacu

"După cele câteva zeci de şedinţe de Guvern convocate până acum la Cotroceni, tot ce a putut Ludovic Orban să prezinte ieri în Parlament a fost: 'Vom face', 'Vom analiza', 'Vom vedea'. Concluzia: preşedintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria României! Economia nu se redeschide cu restricţii şi interdicţii, ci cu investiţii directe în firme şi plăţi ajunse rapid la oameni. (...) Fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie. Cel mai puternic argument pentru ca Iohannis să prezinte chiar de astăzi soluţiile concrete pentru protejarea nivelului de trai şi repornirea economiei", a scris Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

El a adăugat că încrederea populaţiei nu se câştigă "prin amenzi şi umilit oameni la cozi în vămi sau în faţa CAR-urilor", ci prin coerenţă, empatie cu suferinţele oamenilor şi sprijin real.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe asta nu l-a ales nimeni ca sa traga el la raspundere presedintele. Mars !
5
0
Bine i-a zis lui Joianis sase case! Guvernul lui este la putere de 6 luni si ce au facut in toata perioada asta? Alegeri anticipate si romanii tinuti in case in timp ce diasporezii au venit si au plecat la sparanghel cand au vrut ei! Abia astept alegerile din decembrie!
1
6
Tasu lu ciorapu a fost pilot de avion iar fiisu e o parasuta
5
1
Ce figura de om neinstruit si neserios
7
2
mai ciolancu ... ce ati facut voi 10 ani pt populatia tarii si nivelul de trai? ca voi doar ati marit constant pensiile speciale, nr de institutii de stat care taie frunza la caini si v ati matir averile! nici maidanezii nu ar mai trebui sa voteze psd!
8
2
Tu ce solutii ai propus ? Astepti sa le propuna altii si tu doar dai din gura ? Stii doar sa critici ?
7
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436