REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Ciolacu: Lucrările de la clădirea din Bulevardul Aviatorilor sunt suportate din bugetul RA-APPS; Guvernul nu a alocat bani

Ciolacu: Lucrările de la clădirea din Bulevardul Aviatorilor sunt suportate din bugetul RA-APPS; Guvernul nu a alocat bani

Victor ROTARU 1 martie 2024 | 00:00 231

Guvernul nu a alocat bani pentru lucrările de consolidare ale imobilului din Bulevardul Aviatorilor nr. 86, fost sediu de partid, costurile investiţiei fiind suportate din bugetul propriu al RA-APPS, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu, miercuri, înainte de şedinţa de Guvern.

Ciolacu: Lucrarile de la cladirea din Bulevardul Aviatorilor sunt suportate din bugetul RA-APPS; Guvernul nu a alocat baniNicolae Ciucă, Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu 

Şeful Executivului a mai precizat că din datele care i-au fost furnizate de la SGG respectivul imobil este clasat ca monument istoric.

În altă ordine de idei, premierul a punctat faptul că din partea preşedintelui în exerciţiu, Klaus Iohannis, nu a existat nicio solicitare pentru atribuirea unei locuinţe de protocol.

Ciolacu a arătat că o altă clădire administrată de RA-APPS care va intra într-un proces de consolidare şi reamenajare este fostul sediu al ALDE din zona Arcului de Triumf.

Administraţia Prezidenţială a informat, luni, că nu există nicio solicitare din partea preşedintelui Klaus Iohannis pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru organizarea cabinetului de lucru, ambele cu destinaţia de reşedinţă, după încetarea mandatului.

"Nu există nicio solicitare din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis, sau a Administraţiei Prezidenţiale pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru organizarea cabinetului de lucru, ambele cu destinaţia de reşedinţă, după încetarea mandatului de preşedinte al României, în conformitate cu prevederile Legii nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, cu modificările şi completările ulterioare", a transmis Administraţia Prezidenţială, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620