REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Ciolacu, mesaj de Ziua Poliției: Poliţiştii, alături de medici, au fost în prima linie a luptei cu COVID-19

Ciolacu, mesaj de Ziua Poliției: Poliţiştii, alături de medici, au fost în prima linie a luptei cu COVID-19

Replica API 28 martie 2022 | 23:50 585

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a evidenţiat, vineri, la un eveniment organizat cu prilejul Zilei Poliţiei, că oamenii legii, alături de medici, au fost în prima linie în pandemia de COVID-19, având o contribuţie importantă.

Marcel Ciolacu

"Mă bucur că putem să ne vedem fizic la această sărbătoare, după doi ani grei de pandemie, în care poliţiştii, alături de medici, au fost în prima linie a luptei cu acest virus ucigaş. Cu această ocazie vreau să vă mulţumesc pentru contribuţia dumneavoastră importantă în această perioadă foarte grea. Eforturile poliţiştilor în asigurarea ordinii şi siguranţei publice au creat un sentiment de stabilitate la nivelul societăţii şi le-au dat cetăţenilor încredere că sunt protejaţi de instituţiile statului în aceste momente deosebit de dificile", a afirmat Ciolacu, la evenimentul de la Cercul Militar Naţional, scrie Agerpres.

El a adăugat că, din păcate, în această perioadă se suprapun mai multe crize, în care anxietatea sau panica pot crea anumite dezechilibre în societate.

"Tocmai de aceea, vă rog să fiţi şi indulgenţi, dar şi în continuare vigilenţi, să vă îndepliniţi misiunile la fel de bine ca şi până acum şi să continuaţi să fiţi un vector de încredere şi un reper moral pentru cetăţeni. În ceea ce ne priveşte, şi profit astăzi că este şi domnul prim-ministru Nicolae Ciucă alături de noi, vă transmit că veţi avea parte de tot sprijinul necesar. Ştiu că sunt probleme urgente care trebuie rezolvate, mai ales pe partea salarizării, dar am convingerea că împreună vom găsi cele mai bune soluţii pentru a reduce inechităţile", a completat Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politistii de la judet au invadat str. Renasterii cu masinile personale blocind accesul masinor utilitare pentru gunoi, salvare, gaze,etc.De poluarea multipla nu mai vorbim.Sa isi faca parcare etajata in incinta politiei.
1
0
ce draq au luptat militienii? au dat amenzi pensionarilor? niste sclavi, asta sunt militienii
1
0
Noroc cu Putin ca a oprit bruc pandemia. Marionete ce sunteti , tradatori de neam si tara
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677