REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Ciolacu, mesaj pentru pensionari. „Oricare ar fi calculul legat de contributivitate, pensia nu scade”

Ciolacu, mesaj pentru pensionari. „Oricare ar fi calculul legat de contributivitate, pensia nu scade”

Virgil STOIAN 21 august 2024 | 12:47 858

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, înaintea ședinței de Guvern, că va solicita ca ministrul Muncii și președintele Casei de Pensii să-l informeze, până la sfârșitul săptămânii, despre situația recalculării pensiilor, deciziile ajunse la pensionari și contestările.

Ciolacu, mesaj pentru pensionari. „Oricare ar fi calculul legat de contributivitate, pensia nu scade”Marcel Ciolacu

Ciolacu cere informări despre recalcularea pensiilor

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, înaintea ședinței Executivului, că le cere ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, și președintelui Casei de Pensii, Daniel Baciu, să-l informeze, până la sfârșitul săptămânii, în ce stadii se află recalcularea pensiilor și procedurile prin care sunt refăcute deciziile de recalculare, unde au fost constatate greșeli.

„Vreau să încep prin a le cere ministrului Muncii și președintelui Casei de Pensii să trimită, până la finalul săptămânii, o informare legată de stadiul procesului de recalculare a pensiilor. Câte decizii au ajuns deja la pensionari, care este procentul de contestări și cum se desfășoară procedura de refacere a deciziilor de recalculare, acolo unde se constată erori”, a declarat președintele PSD.
„Pensia nu scade”

Totodată, premierul a mai precizat că cere ca, în zilele ce urmează, să fie trimis un document oficial către toți pensionarii, care să certifice că, indiferent de calculele legate de contributivitatea lor, pensia lor nu va scădea.

„Vreau, de asemenea, ca tuturor pensionarilor să li se trimită zilele viitoare un document oficial prin care să fie informați despre faptul că, oricare ar fi calculul legat de contributivitate, pensia lor nu scade”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a subliniat faptul că românii trebuie să primească garanții că „nu scade nici o pensie”, reiterând faptul că sunt 3,8 milioane de pensii care cresc. „Românii trebuie să aibă garanția că nu scade nicio pensie, că orice greșeală se poate repara și orice sumă se recuperează! 3,8 milioane de pensii cresc, adică 83% din total, ăsta este un fapt cert”, a mai spus șeful Guvernului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AI FRECAT PU LA...AI TRAS PE SALAM MUNCA.AI MUNCIT JUMATATE CAT ALTII.MERGI LA MUNCA EFECTIV SI VEI AVEA PENSIE FRUMOASA.
2
0
PROSTANULE AM INVATAT NU AM BAUT CERNEALA...DACA ESTI DESTEPT PUI PE ALTII SA MUNCEASCĂ DACA AI BAUT CERNEALA ACUM O s**i CU MECANICII SI MINERII TAI.
1
0
Pai mai tutankamon de sub comentariul meu ai muncit 45 de ani pentru că ai fluierat la muncă ....si au muncit altii pentru tine . Vezi asa te invata situatia mult si p***t ca daca erai aviator/petrolis /miner/mecanic de locomotiva ttaaie nu cred că ai rezistat cubpsmpersii la c*r si senil sa conduci avionul /locomotiva /indtalatiilevpetrolierev..acolo trebuie oameni apti mefical pentru ca auvresponsabilitati de miliarde
1
1
1000 de euro fiindcă am muncit 45 de ani...Care au frecat P U L A SA O S UG A ACUM.Ai avut gripa de muncă și ai muncit 25 de ani a ieșit la pensie la 50 de ani acum s u g eo !!!.
1
0
pensiile scad ptr cca 1 milion de pensionari ptr care valoarea de calcul din decizie este mai mica decat valoarea actuala - s-au primit deja multe decizii cu scaderi imense de puncte nejustificate in nici un fel - dar nu acum ci in urmatorii 3 - 7 ani si scad rapid si masiv dar cand esti seful psd - psd care ne-a spus milioane de minciuni in ultimii 34 de ani - ce mai conteaza inca una doua acolo; toti cei cu grupe de munca au scaderea masiva a pensiei asigurata, garantata si cat se poate de sigura ! inca o nedreptate strigatoare la cer si o bataie crunta de joc a mafiei psd !
3
1
BAI NENOROCITULLE,AI ANCERCAT SA I PACALESTI IARA PE PENSIONARI. VEI FI TAXAT LA ALEGERI .CEA MAI MARE GRESEALA A P S DEULUI.PENSIONARII ERAU ALEGATORII VOSTRI.ATI LUATO AN NAS. DE CE NU ATI MARIT PENSIILE CU 14 %,CUM ATI PROMIS DE LA 1 SEPTEMBRIE.RECALCULAREA PENTRU VOI ANSEAMNA MICSORAREA PENSIILOR. NU MAI SUNT PROOSTI OAMENII,SAU PRINS.
9
2
Prostii au contribuit, iar cei cu acte "barcariste" (contrafaceriste) tot pomana prin hoție vor!!!!
4
1
La casele de pensii sunt puțini angajați și nu au timp sa rezolve toate problemele.
5
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365