REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.9° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
29.9° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Ciolacu: Momentan nu mi-a trecut prin cap să candidez la Preşedinţie; dacă PSD pierde alegerile, demisionez

Ciolacu: Momentan nu mi-a trecut prin cap să candidez la Preşedinţie; dacă PSD pierde alegerile, demisionez

Victor ROTARU 3 ianuarie 2024 | 00:00 442

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat că nu s-a gândit deocamdată să intre în cursa pentru prezidenţiale, subliniind că dacă PSD pierde alegerile europarlamentare, va demisiona din fruntea partidului.

Ciolacu: Momentan nu mi-a trecut prin cap sa candidez la Presedintie; daca PSD pierde alegerile, demisionezMarcel Ciolacu

Întrebat la România Tv, dacă scandalul cu privire la titlul de revoluţionar care îl vizează şi pe care îl respinge ar putea fi un atac în perspectiva candidaturii sale la Preşedinţie, Ciolacu a spus: "Momentan nu mi-a trecut prin cap să candidez. Cele mai importante alegeri sunt primele - europarlamentarele".

Ciolacu a reamintit că dacă PSD va pierde alegerile, va pleca a doua zi, prin demisie, din funcţia de lider al partidului.

"În momentul în care pierzi alegerile, ai plecat. E o regulă de aur în politică, Nu scapi de ea. O mai amâni o lună, două, dar până la urmă tot acolo ajungi. (...) Sunt ferm convins că vom fi pe primul loc şi la europarlamentare. (...) Trebuie să ne maturizăm şi politic. Trebuie să ne asumăm lucruri. Sunt unul dintre oamenii care îşi asumă lucruri", a adăugat Ciolacu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tziganul asta de Buzau,cel mai fals si p***t PM, cu un IQ mai mic decat al Veoricai Dancila, ajune Presedinte eu plec din Tara definitiv !!!! Mai bine il votez pe Simion sau Sosoaca, chiar daca clovni aia ma repugna !!
4
1
Se prea poate. Ai inceput gresit cu masurile tale de austeritate si cu PNNR -ul pulii de care te agati
5
0
omul p***t si drumul lung
4
1
analfabetul asta covrigar se crede presedinte ,si pe el si pe sosoaca le as recomanda un stagiu de pregatire la socola
8
1
Sa nici nu ți treacă, știi proverbul "nu te întinde mai mult decât tine plapuma", mulțumește i celui de sus ca dintr un simplu covrigăr, pui de securist, te ai trezit, nici ție nu ți vine sa crezi, premier. Dar de aici și pana acolo este cale lunga, te despart mulți ani lumină și aici fac referire la studii, specialitate, vocabular, limbi străine, multe, enorm de multe
8
1

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212