REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ciolacu: PNL încearcă să ia cu forţa primari. Vom depune plângere penală

Ciolacu: PNL încearcă să ia cu forţa primari. Vom depune plângere penală

Replica API 6 august 2020 | 00:00 1077

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că social-democraţii vor depune plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care "au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii".

Marcel Ciolacu

"Toţi Duduienii galbeni din Guvern - la puşcărie! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceţi trafic de influenţă la masa Guvernului! (...) Nu sunt bani de măşti, nu sunt bani de alocaţii, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru mita politică", a scris Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

El a adăugat că PNL "cară primari la Bucureşti" sau le promite, în ţară, tot felul de proiecte şi bani, în schimbul "sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat".

"Cine nu cedează este ameninţat şi şantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forţa pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunităţile lor. Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniţi suntem puternici! Nu pot ei şantaja cât pot românii vota! Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape. De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta? PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluţionat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni", a menţionat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se pare ca ciolacu presimte ca rolul lui politic in psd este pe terminate . a mai fost unul zgonea care din presedinte de camera a ajuns somer ...
1
0
curvelor ordinare, mai nou suferiti si de amnezie, ati uitat ce lege ati dat cand ati luat masiv de la PNL- ce plangere penala?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436