REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Vin., 23 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6830
27.4° Constanța Vineri, 23 August 2024 Anul XX Nr. 6830
 

Ciolacu și-a definitivat echipa pentru conducerea PSD

Ciolacu și-a definitivat echipa pentru conducerea PSD

Deria ISLEAM 23 august 2024 | 14:47 1552

În cadrul unei ședințe se pun la punct ultimele detalii pentru congresul de sâmbătă, când partidul va trebui să dea un vot atât pentru candidatul la Cotroceni, funcție pentru care Marcel Ciolacu nu are concurență în partid, cât și pentru noua structură de conducere a partidului. 

Ciolacu si-a definitivat echipa pentru conducerea PSDMarcel Ciolacu, Prim-Ministrul României 

Componența nominală a echipei de conducere

Lista cu numele pe care Marcel Ciolacu le vrea alături de el în conducerea partidului a fost făcută publică pe surse. Gabriela Firea ar urma să piardă funcția de prim-vicepreședinte și să fie înlocuită de Daniel Băluță, primarul sectorului 4. Alături de Ciolacu rămân, în schimb, Sorin Grindeanu, în funcția de prim-vicepreședinte, dar și Paul Stănescu, în funcția de secretar general. 

Ciolacu si-a definitivat echipa pentru conducerea PSDComponența nominală, pe funcții, a echipei de conducere. Moțiune

Se înființează și o nouă funcție de secretar general-adjunct pentru Rareș Hopincă. Se schimbă și câțiva dintre vicepreședinți. Vom avea nume noi pe această listă: Vasile Dîncu va fi înlocuit de Mihai Tudose în fruntea Consiliului Național.

Candidaturile la congresul PSD organizat, sâmbătă, la Romexpo se înregistrează sub formă de moțiuni. Până acum, moțiunea depusă de Marcel Ciolacu e singura, dar șeful PSD a spus joi că la Congres se vor putea depune și candidaturi de ultim moment, potrivit realitatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ochiulet cu cocargeanu au limbile maron de la cat au servit
3
1
deja in fata scandalul noii legi a pensiilor nu mai are nici cea mai mica sansa la prezidentiale sa zica merci daca mai ramane sef la psd si scapa cu bine din asta care e cu bataie lunga si la anul
3
1
Ciaoane borlane tigai votați băi bulibasa e cu noi Cum își mai poate reveni țara cu oameni care în viața lor nu au mers nici măcar cu un căruț de butelii pe stradă
5
0
Votăm PSD
2
7
celei mai mari si mai puternice mafii din romania celelate mafii mai mici se gudura sau latra degeaba pe langa ea
5
0
Lasati ussr eii sa comenteze ca cateii. Ca nu se mai poate.
2
3
Față de președinte are.De C.A.P.-eu.Dar conform spuselor unui filozof tractorist ,are inteligența peste media alegătorilor psdnl,alegători ce acum cu recalcularea pensiilor parcă se simt trădați și asta-i bine.Chiar foarte bine.
10
2

REPLICA


LOTO

6/49
214037925
5/49
372636251514
joker
30261362913