REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ciolacu și-a luat viză pentru SUA

Ciolacu și-a luat viză pentru SUA

Virgil STOIAN 2 februarie 2024 | 11:22 983

Premierul Marcel Ciolacu s-a dus, vineri dimineaÈ›a, să îÈ™i ia viza pentru Statele Unite, chiar dacă nu intenÈ›ionează să călătorească în următoarea perioadă.

Ciolacu si-a luat viza pentru SUACiolacu si Kathleen Kavalec, ambasadoare SUA la București

El a postat pe pagina sa de  Facebook È™i o fotografie în care apare la ghiÈ™eu alături de ambasadoarea SUA la BucureÅŸti, Kathleen Kavalec.

„M-am alăturat românilor care în aceste zile îÈ™i iau vize pentru #SUA, chiar dacă nu intenÈ›ionează să călătorească în următoarea perioadă. Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condiÈ›iile eliminării vizelor pentru State Unite ale Americii. Avem un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic È™i vă invit pe toÈ›i cei care îndepliniÈ›i condiÈ›iile pentru obÈ›inerea vizei să vă alăturaÈ›i acestei acÈ›iuni. Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA!”, a scris Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa aibe grija ca americanii baga hotii la parnaie cate o suta de ani. Vezi fratele duduianu.
1
0
pai sa zicem ca cei care oricum indeplinesc conditiile depun acum ca sa coboare acea rata, dar dupa 2025 daca are sa fie fara viza, toti t!ganii cu bani or sa mearga acolo fara viza, adica are pasaport, are bani, gata, ajunge acolo, sau chiar daca nu are t!ganu bani. face el rost, isi face suma din hotii si se arunca la New York, mai ramasese acel colt de lume unde sa nu se fi dus faima rea a acestor oameni de pe aici.
1
0
e ciolanul analfabet si hot !!!
3
0
Primii si cei mai multi romani vor fi cu siguranta tot din randul celor care si pana acum ne-au facut de ras in lume. SUA va fi invadata de scursurile care or sa inceapa sa fure,sa cerseasca,sa aduca fete la produs. SUA va avea si poluarea sonora cu manele. Treaba lor. Treaba e ca dupa asta,restul romanilor vor fi priviti cu suspiciune si va fi mai greu pentru cei cinstiti,normali,sa fie acceptati acolo macar ca turisti.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510