REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
22° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Ciolacu spune că este mândru de echipa construită de PSD în judeţul Alba

Ciolacu spune că este mândru de echipa construită de PSD în judeţul Alba

Victor ROTARU 3 iunie 2024 | 00:00 73

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a declarat la Alba Iulia, că este mândru de echipa pe care actualul coordonator al organizaţiei judeţene Alba, europarlamentarul Victor Negrescu, a construit-o, cu oameni noi în politică.

Ciolacu spune ca este mandru de echipa construita de PSD in judetul AlbaMarcel Ciolacu

"Sunt onorat să mă aflu în capitala istorică a României, este un oraş superb, plin de istorie şi sunt foarte mândru pentru că Victor şi-a asumat această nouă construcţie. Întotdeauna, construcţiile sunt după chipul şi asemănarea fiecăruia. Şi-a făcut o echipă cu oameni care n-au activat până acum în politică, dimpotrivă. Au făcut performanţă în zona economică. (...). Sunt oameni care construiesc, nu-s oameni care învrăjbesc, nu-s oameni care jignesc", a spus liderul PSD, într-o conferinţă de presă.

Marcel Ciolacu a adăugat că atât la municipiul Alba Iulia, cât şi la Consiliul Judeţean Alba, "lupta directă" se dă între candidaţii PSD şi cei ai PNL.

"Dacă veţi convinge să fiţi votaţi, veţi fi un câştig atât pentru CJ, cât şi pentru municipiu", le-a spus liderul social-democrat candidaţilor PSD la aceste funcţii, Corneliu Mureşan şi Voicu Vuşcan.

În ceea ce îl priveşte pe liderul PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu, Marcel Ciolacu a spus că este ferm convins că acesta va fi viitorul său şef. "Aş vrea să vorbesc un pic despre Victor Negrescu. Nu foarte mult. Este - şi nu de multe ori îmi place nu numai să glumesc, dar sunt ferm convins că acesta va fi şi adevărul: este viitorul meu şef, fiindcă reprezintă unul dintre tinerii foarte aplicaţi, care, în afară de dimensiunea externă, unde pe mine m-a ajutat foarte mult, şi din funcţia de preşedinte al partidului, dar şi din funcţia de prim ministru, fiindu-mi consilier onorific pe acest domeniu, nu a existat întâlnire externă în cadrul UE, deplasare externă, fără să fiu însoţit de Victor (...) are calitatea de a nu sta şi cântări când ajută (...) Victor, sunt foarte mândru de întreaga echipă pe care aţi construit-o aici. Sunt ferm convins că pe 9 iunie seara o să avem multe de povestit la telefon", a mai spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, s-a aflat vineri la Alba Iulia, unde a vizitat o fabrică de porţelan, cu peste o mie de angajaţi, şi Liceul tehnologic "Alexandru Domşa", prima şcoală cu profil dual din zonă. De asemenea, Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu Arhiepiscopul Ortodox de Alba Iulia, Irineu, şi a vizitat Catedrala Reîntregirii.

Premierul a efectuat o vizită şi la Biblioteca Batthyaneum, care deţine cea mai mare colecţie de manuscrise medievale occidentale de pe teritoriul României, inclusiv cel mai vechi manuscris de acest gen, Codex Aureus, realizat între 805 şi 810, cunoscut şi sub numele de Evangheliarul de la Lorch, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016