REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
22.1° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Ciolacu sugerează că foști miniștri ar putea fi cercetați pentru omor din culpă

Ciolacu sugerează că foști miniștri ar putea fi cercetați pentru omor din culpă

A.F. 1 decembrie 2023 | 22:10 1136

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la România TV, în contextul dosarului privind achiziția de vaccinuri, în care sunt cercetați fostul premier Florin Cîțu și foștii miniștri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, că în primul rând organele de anchetă ar fi trebuit să verifice de ce în România s-a înregistrat în pandemie cea mai ridicată rată a mortalității la nivel mondial.

Ciolacu sugereaza ca fosti ministri ar putea fi cercetati pentru omor din culpa Marcel Ciolacu

„Nu am comentat niciodată o decizie a unui magistrat, nu am comentat niciodată o decizie a CCR. Dacă dorim să avem un stat de drept și să respectăm anumite reguli, în toate țările democratice se respectă aceste reguli. Știam cu toții că am fost ținuți în casă și în acea perioada s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România. Nu aș începe cu furturile și cu incapacitatea guvernamentală, aduceți-va aminte că oamenii n-au avut acces la sistemul public de sănătate. Părerea mea este că a fost mult amatorism, multă prostie, au și furat. Există un raport al Curții de Conturi în ceea ce privește măștile luate la prețuri astronimice. Cred că avem datoria să aflăm adevărul, care convine unora și nu convine altora, dar adevărul este unul singur”, a declarat Ciolacu.

„Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să plece de mult din spațiul public, chiar dacă au furat, chiar dacă nu au furat. Am avut o mortalitate pe primul loc în lume în pandemie, de acel lucru nu mai vorbește nimeni, acolo ar fi trebuit în primul cercetat ce s-a întâmplat. Există și omor din culpă prin deciziile pe care le-ai luat. Când vrei să fii ministru, premier, trebuie să-ți asumi și aceste lucruri. E ridicolă atitudinea lor în acest moment, cu dosare politice”, a adăugat premierul, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru ca i-ati platit pe doctori pentru fiecare mort , si doctorii au raportat ca in romaniaa-romafiaa au murit miliarde de oameni, adica au mintit ca in romaniaa locuia atunci toata populatia planetei. nu mai spun ca tot ce murea atunci era trecut mort de covid
3
0
cine a girat toate acestea? fara seful statului, nu se facea nimic, chiar daca nu intelegea mare lucru. fereasca-ne de burghezia rosie, fereasca-ne de p****i.
2
0
e de rasul plansul ca dupa ce sa murit atata lume sa se faca cercetari la noi astai boala veche dupa ce se intampla se cerceteaza se presupune se greseste si se ia de la capat pana cand totul se prescrie e o mare si haioasa comedie
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212