REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.9° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
28.9° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Ciolacu va merge la mănăstire să decidă dacă va candida la Președinția României

Ciolacu va merge la mănăstire să decidă dacă va candida la Președinția României

Andreea VLAICU 13 august 2024 | 16:27 598

Premierul Marcel Ciolacu se va duce joi și vineri în pelerinaj la mănăstirea Putna, județul Suceava, potrivit surselor, iar la sfârșitul săptămânii va avea o rundă finală de consultări cu colegii de partid dacă să candideze sau nu la alegerile prezidențiale. Premierul obișnuiește să meargă la sărbătorile importante la biserici și mănăstiri, iar pe 15 august, când este Adormirea Maicii Domnului nu va face excepție. 

Ciolacu va merge la manastire sa decida daca va candida la Presedintia Romaniei Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu este așteptat să facă o vizită în județul Suceava în cursul zilelor de joi și vineri. În județ, premierul va fi întâmpinat și însoțit de preşedintele ales al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Şoldan, cel care a reușit un scor zdrobitor în fața liberalului Gheorghe Flutur.

Consultări cu partidul, rugăciuni la mănăstire

Deputatul PSD Gheorghe Şoldan, ales preşedinte al CJ Suceava la alegerile locale, a spus de ce se fereşte să spună că Marcel Ciolacu va candida la alegerile prezidenţiale. „Corect este să aşteptăm Congresul de pe 24 august. Asta a cerut şi preşedintele partidului. Sincer, îmi doresc să fie Marcel Ciolacu candidat la prezidenţiale, dar nu e decizia mea, e decizia dumnealui. Nu e o decizie proastă că anunţăm candidatul la prezidenţiale la finalul lunii august, cum au spus unii. Uneori, noi am avut candidat la prezidenţiale cu trei ani înainte şi am pierdut alegerile. Nu mi se pare târziu. PSD este un partid cu foarte mulţi membri. În momentul în care se va decide candidatul, ne vom alinia toţi în spatele lui şi vom face campanie pentru PSD”, a spus Gheorghe Şoldan.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, spunea în cursul dimineții că va avea o discuție la finalul săptămânii cu șeful său Marcel Ciolacu pentru a afla dacă are curaj sau nu să-și anunțe candidatura la prezidențiale.

„L-aţi văzut că nu are curaj pe domnul Ciolacu? Dacă a ezitat, asta nu înseamnă că nu are curaj. Nu l-am întrebat, o să-l întreb în weekendul ăsta dacă are curaj sau nu. Foarte sincer: nu am avut o discuţie cu domnul preşedinte, probabil că o să avem în zilele următoare”, a spus Paul Stănescu. 

Premierul, vizite la biserici și mănăstiri

Premierul Marcel Ciolacu participă la slujbele de Crăciun și de Paște, dar și cu ocazia altor sărbători creștine. Luna trecută, premierul Marcel Ciolacu a participat la slujba de la Patriarhie, oficiată cu ocazia patriarhului Daniel, potrivit Gândul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politicienii și popii jupani r*mâniei de eii nu scapi pe acest pământ
1
0
merge sa mai prosteasca niste babete nehotarite care nu s-au inscris la planul simion he he
2
0
DUTE BAI LA CIMITIR CA ACOLO TE CONCENTREZI MULT MAI BINE,SA STII CA NU PLANGE NIMENI DUPA VOI,POLITICIENII.
5
0
Bagam pu la in popii escroci si in ciolacu totodata.
7
1
si la Vatican. Degeaba
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016