REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ciolacu: Vaccinarea în România nu a fost şi nu va fi niciodată obligatorie

Ciolacu: Vaccinarea în România nu a fost şi nu va fi niciodată obligatorie

Andreea CONDURACHE 18 august 2023 | 10:32 770

Vaccinarea în România nu a fost şi nu va fi niciodată obligatorie, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Vaccinarea in Romania nu a fost si nu va fi niciodata obligatorie

"Cred că este o ipocrizie cinică, aş spune dezgustătoare, să minţi şi să sperii oamenii doar pentru a câştiga voturi. Vaccinarea în România nu a fost şi nu va fi niciodată obligatorie. Înţeleg perfect reţinerile românilor după tot ceea ce s-a întâmplat în pandemia COVID, însă aici vorbim despre nişte vaccinuri pe care le facem noi toţi, părinţii noştri, bunicii noştri, de zeci de ani în România. Sunt vaccinuri împotriva unor boli extrem de grave. Strategia Naţională de Vaccinare pusă în dezbatere de Ministerul Sănătăţii este despre informare corectă şi obligaţia statului român ca toţi românii să aibă acces echitabil la vaccin, mai ales cei aflaţi în grupurile vulnerabile, atât şi nimic mai mult ", a declarat Marcel Ciolacu, vineri, în cadrul şedinţei de Guvern.

Premierul a repetat că "nimeni nu va fi vaccinat forţat".

"Îi mulţumesc domnului ministru Rafila pentru că a ieşit să explice, să detalieze tot acest program naţional de vaccinare. Şi-l încurajez să iasă în continuare", a afirmat Ciolacu, conform agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara certificat .ca ai fost intepat nu aveai voie nicaieri.Deloc nu e obligatoriu
2
0
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016