REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.8° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
25.8° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Cioloş: Noi, România, contăm în Uniunea Europeană în măsura în care ne asumăm lucrul acesta

Cioloş: Noi, România, contăm în Uniunea Europeană în măsura în care ne asumăm lucrul acesta

Victor ROTARU 3 iunie 2024 | 00:00 60

Europarlamentarul Dacian Cioloş a declarat la Cluj, că România contează în Uniunea Europeană în măsura în care şi ţara noastră îşi asumă acest lucru.

Ciolos: Noi, Romania, contam in Uniunea Europeana in masura in care ne asumam lucrul acestaDacian Cioloş

"Vreau să vă spun ca unul care a petrecut cinci ani în Parlamentul European şi, în urmă cu ceva vreme, cinci ani şi în Comisia Europeană, că, noi, România, contăm în Uniunea Europeană în măsura în care ne asumăm lucrul acesta. Şi în ultimul mandat în care noi am reprezentat România în Parlamentul European, România a contat acolo. Eu am avut privilegiul să-mi asum preşedinţia unui grup politic din Parlamentul European, cel de-al treilea grup politic din PE. Am promis că România va avea mai multă greutate la nivel european, după ce noi vom fi în Parlamentul European, şi lucrul acesta s-a întâmplat. Am promis că vom aduce fonduri europene mai multe; astăzi avem cu 30 de miliarde de euro mai mult decât fondurile europene normale, pentru că şi noi ne-am făcut treaba în Parlamentul European, pentru că am cerut aceşti bani şi pentru că am negociat pentru aceşti bani. E vorba de PNRR", a spus Dacian Cioloş.

Candidaţii REPER la alegerile europarlamentare - Dacian Cioloş, Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru şi Ciprian Mihali - au avut o întâlnire cu cetăţenii, la Cluj-Napoca, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016