REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
21.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Ciprian Marica, nevoit să facă plajă într-o altă locație din Mamaia, după ce s-a închis plaja Caelia

Ciprian Marica, nevoit să facă plajă într-o altă locație din Mamaia, după ce s-a închis plaja Caelia

Virgil STOIAN 30 iulie 2023 | 00:00 6233

Ciprian Marica, apariție neașteptată pe litoralul românesc! După ce a fost închisă plaja Caelia, pe care acesta o administrează, fostul jucător de fotbal a fost nevoit să-și schimbe locația, însă nu de unul singur. Paparazzii Click! l-au surprins pe Ciprian Marica în compania fostului ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu.

Ciprian Marica, nevoit sa faca plaja intr-o alta locatie din Mamaia, dupa ce s-a inchis plaja Caelia

În plin sezon estival, Ciprian Marica și-a luat soția și pe cei doi băieți pe care îi au împreună și s-au relaxat la plajă. Lor li s-a alăturat și Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Liniștea și relaxarea cu siguranță ar fi fost mult mai plăcute dacă plaja Caelia, care se află în vecinătatea complexului rezidențial Caelia Residence, nu ar fi fost închisă. Aceștia s-au adaptat „noilor schimbări” și au ales o altă locație din zona Mamaia.

Familia Marica și Bogdan Ionescu, surprinși împreună pe litoral

În timp ce copiii fostului fotbalist se relaxau la soare, atenți fiind la ecranul telefonului mobil, adulții se preocupau de activitățile lor. Dacă Ioana Marcu își dedica întreaga atenție celor mici, soțul său și fostul ginere al lui Traian Băsescu păreau că omoară plictiseala de pe litoral.
„Plaja lui Marica” a fost închisă!

Fostul fotbalist este administratorul plajei Caelia din Mamaia, aflată în vecinătatea complexului rezidențial Caelia Residence, unde Marica deține și un apartament de lux. Acesta a investit sume mari de bani în administrarea plajei de un hectar din Mamaia. Plaja dispune și de o mică terasă și fostul fotbalist și-ar fi dorit să fie cât mai aproape de malul mării, pentru a evita ca turiștii să întâmpine probleme.

Ciprian Marica, nevoit sa faca plaja intr-o alta locatie din Mamaia, dupa ce s-a inchis plaja Caelia

În ciuda faptului că Ciprian Marica a investit 500.000 de euro în amenajarea locației, plaja este pustie de turiști, iar vina o atribuie autorităților.

„Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție. Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi. Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, potrivit informațiilor apărute în presă

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar prosopul ? Unde e prosopul???
0
0
sageata asta de marica n-a investit un leu, pentru ca nimic nu-i al lui.
14
2
Daca nu era analfabet, iti dadeam un like. Asa, du-te in p**a mea de p***t!
12
1
CE TOT AL RIDICATI AN SLAVI PE MOUISTUL ASTA.AN AFARA CA A DAT CU PCIORUL AN MINGE,CE MARE RAHAT A MAI FACUT? ASA AJUNG VEDETE TOTI DISTRUSII,PROMOVATI DE ZIARISTI DE 2 LEI.
14
3
ziua cu sotia noaptea cu prosopul
13
1
Un închipuit acest Marica. El crede că haina și banii îl fac pe om, se înșeală. Comportamentul său în viața de zi cu zi lasă de dorit. Din punct de vedere moral, nici nu mai vorbim. Suntem curioși când o să încerce să-i facă lui Hagi ce i-a făcut lui Năstase. Hagi trebuie să se debaraseze de acest ins.
25
3
Mamaia se compara cu Tuzla
6
3
Da de ce sa se mure doar că a fost declarată închisă? Că doar nu a pus nimeni gard, poarta și lacat. Doar de snobi ce sunt.
6
5
Ma lasi cu fite de fotbalist ratat… face 3 minute pana la apa…. Mai bubulina marica tu trebuia sa faci 1 km in 3 minute , nu 100 metri. Dc batranelul de 80 de ani de care vorbesti are o problema sa se tina 3 minute atunci e grav si inseamna ca trebuie sa ia prostenal, nu sa mearga pe o plaja mai scurta.
12
6
Prosopel mare afacerist
20
1
Cine Ciprian prosop?
25
2
Omul se buleste n gaoz cu Traistariu și cu bivolul Ovidiu Bălan de la Antena de kkt 1
16
7
face plaja pe moldovei la nepoata lui hagi ca barbasu e violonist la pindu nu vine pana dimineata
15
2
Poarta prrosop in continuare?
21
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768