REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din închisoare

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din închisoare

A.F. 17 februarie 2024 | 16:11 2914

Decizie definitivă a justiției din România: Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat noaptea trecută din închisoare.

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoareLaurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian

În cursul nopții trecute, Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, a fost eliberat din închisoare. Bărbatul a fost așteptat de mai multe de rude în fața Penitenciarului Rahova, acolo unde a oferit și reacții în fața jurnaliștilor.

Acuzațiile grave pentru care fusese închis Ciprian Pian

Ciprian Pian a devenit liderul clanului Duduianu imediat după moartea fratelui său, Emi Pian. Acesta a fost ucis în vara anului 2020. Laurențiu Duduianu fusese arestat preventiv, în vara anului trecut.

Era acuzat că și-a închis fosta iubită într-un portbagaj. Individul nu este însă la prima abatere. El a mai ajuns temporar în custodia poliției pentru tentativă de omor și pentru pornografie infantilă. Pian și-ar fi pus un copil în vârstă de trei ani să facă gesturi de natură sexuală.

În 2020, Ciprian Pian a fost acuzat că, împreună cu fratele lui, Grațian, a încercat să-l omoare pe Richard Gheorghe, imediat după ce acesta l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian.

Reamintim că Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost asasinat prin înjunghiere de Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi. Crima a avut loc pe 4 august 2020, după un scandal iscat la un joc de barbut. În urma acestui eveniment, Ciprian și Grațian Pian, frații lui Emi, ar fi încercat să-l omoare pe Richard.

Ciprian Pian, după ce a ieșit din închisoare: „Nu mă doboară nimic pe pământ”

În cursul serii de vineri, 16 februarie 2024, magistrații de la Tribunalul București au decis plasarea definitivă a lui Ciprian Pian sub control judiciar. Vestea a fost primită cu entuziasm de bărbat.

Liderul Duduienilor spune că o fostă amantă l-a băgat la pușcărie. În ceea ce privește acuzația de tentativă de omor, Pian admite că aceasta este una în acord cu realitatea.

”Eu am avut o amantă care m-a băgat la puşcărie, că sunt agresor sexual. Am o acuzaţie, pe care o recunosc până în pânzele albe, tentativa de omor. Da, domnule. Acolo sunt vinovat. L-a omorât pe fratele meu şi am fost.

Concubina mea n-a depus declaraţii împotriva mea pentru lipsire de libertate, ea a venit în instanţă şi a spus că sunt nevinovat. Nu mă doboară nimic pe pământ, îi am pe copiii mei lângă mine şi pe mama mea, pe care abia aştept să o văd”, a declarat Ciprian Pian jurnaliştilor, după eliberarea din arest, notează Observator News, citat de Fanatik.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa i iau familia si copiii in Puwla
2
0
Pfff, chiar ne trebuia declaratia la cald a acestui personaj.
9
0
Nu va agitati, e o chestiune de timp pana va fi trimis, din nou, in spatele gratiilor.
9
1
ce ga roi
12
0
MOARTE JUDECATORILOR CORUPTI
14
0
Dupa mecla asta ar trebui trimis inapoi!
20
0
Un alt fizician specializat in fizica particulelor. Mandru de elitele romaniei.
16
0
Hai sa ne unim si noi in clanul nostru si sa-i mierlim in liniste pe t****i, unul cate unul, cine se baga sa scrie aici fac o brigada
18
0
Justitia GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT.Trebuie sa ne facem singuri dreptate ,cat mai suntem majoritari.
19
0
Încet, încet noi r*mânii vom fi cotropiti de națiunile conlucuitoare, anaf ,apia,fosta gardă financiară, direcția agricolă, 90% m*******i,clanurile care fac legea pe piața drogurilor și sunt protejate de justiția corupta fac parte dintr-o altă nație conlucuitoare,și ce să vezi ,sunt protejați de justitiabilii r*mâni, cu alte cuvinte ei își văd de matrspazlacuri,iar noi ca r*mâni plătim taxe și impozite să aibe ei de unde fura.
25
0
Sa te cheme laurentiu dar sa te strige ciprian. Cat de lake? Caaat?
18
0
că oamenii sunt omorâți cu macete de magraoni in locuri publice
21
0
BRAVO așteptați sa taie pe careva cu maceta și nici atunci o sa considerați ca nu prezintă pericol public BRAVO PROCURORILOR SPAGARI SI CORUPTI .
26
0
cum de a fost prins numai cu agresiunea sexuala ptr care nu se spune cat a primit si facut si nu cu fapte mai grave pe masura renumelui ? e greu de facut o ancheta serioasa si strans niste probe ptr fapte grave incompetenta sau complicitate ? sau poate pur si simplu ancheta e prea scumpa si mare consumatore de timp iar politia e varza cu prea putini oameni si subfinantata ?
23
0
Astea din clanuri trebuie scoși la aer toți deodată, într-o cușcă, să se omoare între ei și care scapă, un glonț în dibla, asta e dreptate
26
0
Usor,usor an Romania ciorileee vor face legea.Cu asa justitie si conducatori ne vom duce draacu.
33
0
Cel mai bun lucru pe care îl poate face în tânăr azi e să învețe și apoi să emigreze
26
1
moarte coruptilor!
33
1
maine il vezi student la drept!
29
0
Judecatori corupti, cum dai drumul la la criminali lideri de clan conditionat , jivine care fac numai crime toata viata
51
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510