REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
28.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Circ! Șoșoacă a dat afară delegația AUR trimisă de Simion la negocierile pentru coagularea polului suveranist

Circ! Șoșoacă a dat afară delegația AUR trimisă de Simion la negocierile pentru coagularea polului suveranist

Mariana MURAT 12 august 2024 | 13:24 1709

Diana Șoșoacă e acuzată de partidul AUR că a refuzat să discute cu delegația trimisă de George Simion, după ce europarlamentara SOS a cerut o întâlnire pentru „coagularea mișcării suveraniste din România”. Șoșoacă ar fi refuzat să primească delegația trimisă de Simion la Casa Capșa și a amenințat că „va chema Poliția pentru a da afară un deputat al Parlamentului României și un europarlamentar”, susține AUR.

Circ! sosoaca a dat afara delegatia AUR trimisa de Simion la negocierile pentru coagularea polului suveranist Diana Șoșoacă 

„AUR a răspuns cu bună credință invitației de a avea discuții cu privire la unificarea forțelor suveraniste în speranța unui dialog adevărat. Însă, Diana Șoșoacă a dovedit că totul era doar un exercițiu de imagine. Aceasta nu a dorit un dialog, ci a vrut să se urce pe un segment important al populației țării noastre, cel suveranist, care nu are cum să fie reprezentat de aceasta.

Prin refuzul de a primi delegația AUR la discuțiile de la Casa Capșa, prin amenințările că va chema Poliția pentru a da afară un deputat al Parlamentului României și un europarlamentar, aceasta ne-a demonstrat că mai presus de interesele românilor se află orgoliile și ambițiile personale. 

Într-un moment în care românii au nevoie de o forță politică suveranistă care să se lupte cu PSD și PNL, Diana Șoșoacă a ales să submineze orice efort de construire a unei platforme comune. 

AUR va continua dialogul cu forțele politice suveraniste, acele partide care merită să fie auzite și care împărtășesc dorința de a construi o Românie suverană, fără a fi deturnate de agende personale. 

În acest sens, invităm la discuții pe 27 și 28 august la Parlamentul României toate formațiunile politice suveraniste care chiar doresc unitate, în cadrul unui format agreat de toți participanții. Excludem continuarea oricăror discuții cu cei prezenți astăzi la farsa numită „consultări în crâșmă”.”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului AUR.

Știrea inițială

Diana Șoșoacă l-a invitat luni la Casa Capșa pe George Simion pentru a discuta despre o alianță pentru următoarele alegeri și o candidatură în tandem președinte-premier. Simion nu s-a dus și a trimis o delegația a partidului AUR.

Circ! sosoaca a dat afara delegatia AUR trimisa de Simion la negocierile pentru coagularea polului suveranist Diana Șoșoacă 

Potrivit unui comunicat de presă de luni, delegația AUR „nu are mandat în cadrul discuțiilor de astăzi să sprijine altă variantă la alegerile prezidențiale în afară de președintele AUR, George Simion”.

Diana Șoșoacă l-a invitat luni la Casa Capsă pe liderul AUR pentru discuții privind „coagularea mișcării suveraniste din România”. Invitația a venit după ce cei doi au avut o scurtă întâlnire, potrivit liderului Partidului SOS.

În primul rând, nu puteam să refuz un preot. Atunci când un preot te invită și îți spune că sunt doi lideri ai naționalismului românesc, Diana Iovanovici Șoșoacă și George Simion îi rog să vină să facă o poză alături de mine, eu m-am dus. Și ulterior domnul Simion a venit către mine a întins mâna, i-am întins și eu mâna și cu asta, basta. Ulterior am înțeles că-mi susține candidatura la prezidențiale și că dorește să facem o alianță. Având în vedere că sondajele arată că sunt în proporție de 80% naționaliști dacă unim cele două forțe și mă susține la prezidențiale atunci vom câștiga alegerile. El a propus să îl susțin eu în calitate de prim-ministru”, a declarat Diana Șoșoacă.

De partea cealaltă, Simion spune că cel mai bine plasat candidat în sondajele de opinie ar trebui susținut.

Cred că e o idee bună ca cel mai popular candidat din blocul suveranist să fie susținunt la prezidențiale. Rămâne de văzut dacă sunt eu, dacă e doamna Șoșoacă. Să decidă românii cine e în preferințele lor, să ne spună casele de sondare care e cel mai bine plasat candidat și acele să fie susținut. Mai departe, cine e prim-ministru, rămâne de văzut”, a precizat Simion.

Circ! sosoaca a dat afara delegatia AUR trimisa de Simion la negocierile pentru coagularea polului suveranist George Simion 

Alianta pentru Unirea Românilor (AUR) va participa la discuțiile de astăzi de la Casa Capșa, la ora 12:00, fiind reprezentată de o delegație formată din trei persoane: deputatul Gianina Serban – vicepreședintele AUR, europarlamentarul Georgiana Teodorescu și Ramona Ioana Bruynseels, președintele organizației de femei a AUR.

Vom dialoga cu toate partidele suveraniste și întindem mâna către toate forțele politice să stăm la aceeași masă și să găsim un numitor comun, așa cum am propus încă din luna martie. Toate formațiunile trebuie să înțeleagă că avem o singura țintă: îndepartarea acestei guvernari care sărăcește românii și îndatorează România.

Sub nicio formă delegația AUR nu are mandat în cadrul discuțiilor de astăzi să sprijine altă variantă la alegerile prezidențiale în afară de președintele AUR, George Simion”, s-a anunțat și într-un comunicat al partidului, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne ferește!
5
0
De asta suntem o nație de p****i, pentru ca niciodată pentru nimic nu ne putem uni! r*mânia merita rahatul în care este în toate domeniile, numai mâncătorii si scarbosenie umana în orice activitate din tara asta de idioți.
5
3
I-a dat afara sau i-a mancat?
9
1
chestiile astea doua vor sa fie presedintele Romaniei hehe .Mari crettini votanti lor daca inca spera sa primeasca case .
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016