REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Circulația paralizată spre sudul litoralului, din cauza unor accidente. Video

Circulația paralizată spre sudul litoralului, din cauza unor accidente. Video

Ana Maria LIPAN 2 iulie 2023 | 11:26 3850

Două accident care au avut loc în sudul litoralului, la o oră distanță unul față de celălalt au paralizat circulaÈ›ia spre sudul litoralului. Se circulă bară la bară.

Circulatia paralizata spre sudul litoralului, din cauza unor accidente. Video

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaÈ›i să intervină duminică, 2 iulie, la intrarea în CostineÈ™ti, pe DN 39 intersecÈ›ie cu DC6, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informaÈ›ii, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. La faÈ›a locului au intervenit StaÈ›ia Tuzla cu o autospecială de stingere cu apă È™i spumă È™i un echipaj SMURD B CostineÈ™ti. 

Circulatia paralizata spre sudul litoralului, din cauza unor accidente. VideoAccident Costinești

Aproximativ o oră mai târziu, un alt incident a avut loc, la ieÈ™irea din localitatea Agigea. Accidentul rutier s-a soldat cu o victimă, în stare conÈ™tientă.  La faÈ›a locului a intervenit un echipaj SMURD B Port. 

Circulatia paralizata spre sudul litoralului, din cauza unor accidente. VideoAccident Costinești

Video:

Prezent pe litoral, Horia Constantinescu, PreÈ™edintele ANPC, a fost È™i el printre persoanele care au aÈ™teptat decongestionarea traficului, amintind de perioada în care era consilier local la primăria din CostineÈ™ti È™i propusese înfiinÈ›area unui sens giratoriu pentru a evita pe cât posibil producerea accidentelor rutiere în acea zonă: „Un nou accident a avut loc la intrare în CostineÈ™ti, lucru care pe lângă faptul că pune vieÈ›ile în pericol ale celor ce sunt implicaÈ›i în astfel de situaÈ›ii, pune în pericol È™i ceilalÈ›i participanÈ›ii la trafic, în urma acestor accidente este paralizată circulaÈ›ia pentru o perioadă bună de timp. În anul 2016, fiind consilier local la primăria CostineÈ™ti, am iniÈ›iat un proiect de hotărâre de consiliu local prin care s-a decis atunci înfiinÈ›area unui sens giratoriu la intrarea în staÈ›iune, exact aÈ™a cum se întâmplă în localități mai puÈ›in vizitate decât aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s o sugeti, asa zisi turisti! va cazati la costinesti ca e ieftin si o ardeti in mamaia ziua pt poze pe insta, va ngat de zdrente! nu putem circula normal din cauza voastra, loazelor!
5
0
Sa mai stea si pe acasa toti tarlanii care ne pun vietile in pericol! Avem destule ,,pericole pe sosea" si aici in Constanta! Felicitari celor cere restrictioneaza turismul prin Venetia si Barcelona,doua exemple! O gramada de necivilizati si drogati vin vara de vara in statiuni pline de constructii,statiuni care nu au nimic in comun cu termenul de relaxare! Toti vor bani pe cazare,nu piscine,nu aqua-parkuri,nu divertisment,preturi exaggerate la mancare si toate chinezariile botezate suveniruridoar mare si prajit la soare! Stati acasa,dupa ce ca tot orasul arata ca un santier sau ca dupa bombardment,doar supra-aglomerare ne mai trebuie! Alta minte ,,luminata" a restrictionat traficul in zona Fetesti,cu lucrari in plin sezon!
27
1
Cel mai primitiv popor din Europa
19
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016