REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.4° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
3.4° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

CITR, administrator judiciar provizoriu în dosarul privind deschiderea procedurii de insolvenţă a Nordis Management SRL

CITR, administrator judiciar provizoriu în dosarul privind deschiderea procedurii de insolvenţă a Nordis Management SRL

Andreea VLAICU 17 octombrie 2024 | 00:00 151

CITR a fost numit recent administrator judiciar provizoriu de către Tribunalul Bucureşti în dosarul privind deschiderea procedurii de insolvenţă a Nordis Management SRL, a anunţat miercuri CITR într-un comunicat.

CITR, administrator judiciar provizoriu in dosarul privind deschiderea procedurii de insolventa a Nordis Management SRL

În prezent, procedura se află în etapa primelor măsuri din perioada de observaţie, respectiv cea de notificare a tuturor creditorilor, întocmirea tabelului preliminar al creditorilor, inventarierea şi evaluarea bunurilor companiei.

În următoarea perioadă, CITR va notifica toţi creditorii, va analiza toate declaraţiile de creanţă ce se vor înscrie în termenul precizat, va demara inventarierea şi evaluarea întregului patrimoniu, va analiza cauzele şi împrejurările care au determinat ajungerea în insolvenţă şi va lua toate măsurile prevăzute de lege pentru această etapă, precizează compania de insolvenţă.

"În acelaşi timp CITR va acţiona cu celeritate în ceea ce priveşte analiza viabilităţii activităţii şi a tuturor proiectelor în derulare pentru a identifica condiţiile în care este posibilă redresarea companiei. Având în vedere diferitele stadii ale dezvoltării proiectelor şi nevoia finalizării lor pentru a identifica şanse de recuperare a creanţelor, CITR analizează de asemenea şi toate opţiunile viabile de a atrage capital. În acest sens, CITR iniţiază un dialog transparent cu toate părţile implicate şi va explora toate scenariile care maximizează şansele de continuare a proiectelor începute", se mai scrie în comunicat.

Potrivit documentului citat, CITR este liderul pieţei de insolvenţă şi restructurare din România încă din 2008. Cu o experienţă de peste 24 de ani pe piaţa insolvenţei şi restructurării şi aproximativ 1.100 de proiecte gestionate de-al lungul timpului, CITR distribuie anual peste 100 de milioane de euro creditorilor, ptrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677