REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cîţu: Investiţiile în derulare prin PNDL merg mai departe; plătim facturile pentru cele cu cheltuieli eligibile

Cîţu: Investiţiile în derulare prin PNDL merg mai departe; plătim facturile pentru cele cu cheltuieli eligibile

Replica API 25 iunie 2021 | 00:00 686

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că toate investiţiile care sunt în derulare prin PNDL vor merge mai departe şi vor fi plătite facturile pentru cele care au cheltuieli eligibile, subliniind, însă, că Guvernul va veni la rectificarea bugetară cu un program special dedicat drumurilor judeţene şi comunale.

Florin Cîţu

El fost întrebat dacă are în intenţie să modifice într-un fel PNDL şi ce se întâmplă cu investiţiile care sunt în derulare acum.

"În primul rând, toate investiţiile care sunt în derulare vor merge mai departe şi vom plăti facturile pentru cele care au cheltuieli eligibile. Acest guvern, această guvernare şi guvernarea de anul trecut, din care am făcut parte, a plătit la timp facturile, un lucru pe care nu-l făcuseră alţii de mai mulţi ani. În ceea ce priveşte următoarele programe, deja am anunţat că am scos dintre proiectele, din lista de proiecte de la CNI, toate acele proiecte care vizează drumuri judeţene şi comunale care nu se pot finanţa nici prin fonduri europene, nici prin PNRR, nici prin alte surse. Pentru acele proiecte vom face un program special de investiţii (...), pentru că România trebuie să treacă la etapa următoare, să avem drumuri asfaltate în toată România - şi drumuri judeţene, şi drumuri comunale. Este vorba de 7 miliarde de lei. La rectificarea bugetară vom anunţa exact cum se va derula acest program, care, bineînţeles, va crea şi motivaţii pentru anumite unităţi administrativ-teritoriale, un program care are şi nişte priorităţi", a declarat Florin Cîţu, joi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

El a explicat că vor fi făcute cu prioritate drumuri comunale în acele zone unde deja există canalizare şi apă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat mai multi platiti si investiti in derularea pndl.ului peste ...trei ani! pana atunci se fac ...specializari !
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677