REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.8° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
30.8° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Cîţu: L-aş susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

Cîţu: L-aş susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

Victor ROTARU 10 ianuarie 2024 | 00:00 477

Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat, luni, că l-ar susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Acesta a afirmat că actualul edil al Capitalei este cea mai bună opţiune, mai ales când observă că o parte din PNL Bucureşti s-ar duce lângă PSD. "Poate PNL, tot aşa, cu dreapta unită, poate să dea preşedintele României", a mai spus Cîţu.

Citu: L-as sustine pe Nicusor Dan la Primaria CapitaleiFlorin Cîţu

"Da, l-aş susţine. Nicuşor Dan a reuşit, împotriva multor şi a circumstanţelor, să aşeze lucrurile. M-am uitat şi în PNL, şi dacă am avea în PNL un candidat de calibru, da, foarte bine. Încă nu l-am văzut eu, dacă este, aş merge cu candidatul PNL, deci asta ar fi prima opţiune. Dar astăzi, când mă uit şi nu văd, cred că Nicuşor Dan este cea mai bună opţiune pentru Bucureşti, mai ales când văd că o parte din PNL Bucureşti s-ar duce lângă PSD, şi atunci chiar nu sunt de acord cu asta", a spus Cîţu, la Prima News, întrebat dacă i-ar acorda sprijinul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, în cazul în care ar fi liderul PNL București.

"Nu aş vrea să facem greşeala pe care am făcut-o în 2016, când am ajutat-o pe Gabriela Firea să ajungă la primărie. De aceea spun că trebuie să fim uniţi. Şi e adevărat, poate la Bucureşti dreapta îl dă pe Nicuşor Dan dar poate PNL, tot aşa, cu dreapta unită, poate să dea preşedintele României, dacă are un candidat bun", a completat el, arătând că acesta este un "compromis bun", potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cațu tu care ai lasat cratere in economie ,tu vorbesti ......
0
0
Bravo,da! Bucurestenii au ce merita,la fel ca toti romanii. Ca tusea si junghiul se sustin,nu conteaza. E placerea lor. Cel mai important este votul romanasilor care arata mereu un nivel de aspiratii inalte si o inteligenta profunda. Urmarea,o tara cu institutii super,cu nivel de trai excelent,cu oameni fericiti si cu niste conducatori patrioti,demni de tot respectul. Parisul poate va fi candva micul Bucuresti numai dupa eforturi enorme. Traiasca Nicusor Dan si toti primarii de azi din Romania !
0
0
Sustine mai bine paharul
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212