REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Cîţu s-a CONVINS: Secţiile ATI nu au fost pregătite pentru valul 4

Cîţu s-a CONVINS: Secţiile ATI nu au fost pregătite pentru valul 4

Replica API 2 octombrie 2021 | 13:16 1528

Prim-ministrul Florin Cîţu a informat, vineri, că urmează să primească până luni rezultatele anchetei privind modul în care Ministerul Sănătăţii a pregătit valul al patrulea al pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres.

Florin Cîţu

El a afirmat, la Palatul Victoria, că "nici secţiile ATI nu au fost pregătite", având în vedere incendiul produs la Spitalul de Boli Infecţioase de la Constanţa, soldat cu şapte morţi.

"Am cerut acea anchetă la Ministerul Sănătăţii, am vrut să văd cum s-a pregătit valul patru, mai ales când e vorba de paturile ATI. Voi avea rezultatele, înţeleg, în acest weekend sau luni şi le voi prezenta. Deja ştim că am intrat în acest val patru cu un număr insuficient de paturi ATI. Ceea ce vedem astăzi este că nici secţiile ATI nu au fost pregătite pentru valul patru. Mai mult, a existat acel raport după tragedia de la Piatra Neamţ. Există o evaluare şi aş vrea ca Ministerul Sănătăţii să prezinte situaţia public, să arate cum au fost implementate acele măsuri din raportul respectiv şi ce soluţii au fost luate pentru fiecare secţie ATI", a declarat prim-ministrul.

Pe 21 septembrie, Cîţu anunţa că va cere o anchetă privind modul în care Ministerul Sănătăţii a pregătit valul al patrulea al pandemiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scartu avea obligatia ca prim ministru sa coordoneze aceasta pregatire, care de fapt nu inseamna amenintarea ministrilor si a directorilor de spitale ca vor fi demisi daca nu se pregatesc pentru valul 4. Ca prim ministru el avea obligatia sa tina sedinte regulate pentru a coordona si ajuta miniserul sanatatii in luarea deciziilor de pregatire. Aduceti mai multe paturi nu este coordonare.
1
1
Si iarna va prinde pe nepregatite, si vine in fiecare an. Valul 4 era anuntat de voi si tot va prins cu pantalonii in vine, kakaciosilor
2
1
Si pe mine m-ai convins citule. Pleaca acasa este cel mai bine pentru tine.
4
1
Cum sa fie pregatite bre ? cu 10 lei care raman dupa ce beti voi tot ?
9
1
Moooie replica
6
1
pai ma poola tu arunci banii pe 120 milioane de vaccinuri in loc sa-i dai pentru modernizarea acestor sectii si tot tu vorbesti?
11
2
Nu a fost timp sa pregatim sectiile ptr acest val datorita sarbatoriri din data de 25 sept. unde sa cheltuit f. mult la decizia sefului cel mare si destept !
10
1
Sa-si dea demisia prefectuuul si primaruuul plus cosiliiiieri lor
12
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365