REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
24.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Ciucă despre candidaţii la prezidenţiale: Este prea devreme pentru un astfel de subiect

Ciucă despre candidaţii la prezidenţiale: Este prea devreme pentru un astfel de subiect

Victor ROTARU 15 februarie 2024 | 00:00 192

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că, în acest moment, se discută despre eficientizarea procesului electoral, susţinând că este" prea devreme" să se abordeze chestiunea alegerilor prezidenţiale.

Ciuca despre candidatii la prezidentiale: Este prea devreme pentru un astfel de subiectNicolae Ciucă

"Eu cred că nu trebuie să ne jucăm cu astfel de teme, în acest moment noi discutăm de eficientizarea procesului electoral şi nu trebuie să intrăm în discuţii pe ceea ce înseamnă alegerile prezidenţiale, pentru că nu este momentul acum, este prea devreme pentru un astfel de subiect", a afirmat Ciucă, la Parlament.

Potrivit liderului liberal, principalele partide din România "nu au putut să nu aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale".

"Dacă va fi cea de-a doua etapă a procesului electoral, se poate discuta după aceea (despre candidaţii la alegerile prezidenţiale). Putem să privim cât se poate de clar în istoria coaliţiilor şi să vedem că, de fiecare dată, partidele mainstream din România nu au putut să nu aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale, motiv pentru care consider că este absolut normal, pentru ca cetăţenii să poată să vină la vot, nu pe ceva de dinainte stabilit, ci să lăsăm electoral să decidă", a transmis Nicolae Ciucă.

El a fost întrebat dacă discuţiile despre candidaţii de la prezidenţiale, inclusiv pe problema candidaturilor comune la parlamentare şi la prezidenţiale, ar trebui să se poarte după alegerile europarlamentare, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620