REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
26.9° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Ciucă: Investind în tineri, investim în România

Ciucă: Investind în tineri, investim în România

Victor ROTARU 4 mai 2024 | 00:00 424

Generaţia tânără este cea care va decide România de mâine, motiv pentru care Ziua Naţională a Tineretului este una în care gândurile merg spre viitor, a afirmat, joi, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Ciuca: Investind in tineri, investim in RomaniaNicolae Ciucă

"Astăzi, de Ziua Naţională a Tineretului, îi celebrăm pe cei aflaţi la începutul drumului în viaţă. Este o zi în care ne gândim la viitor, pentru că generaţia tânără este cea care va decide România de mâine. Deceniile care urmează vor fi definite de pregătirea şi oportunităţile tinerilor de azi, dar şi de problemele şi provocările pe care le au de înfruntat acum", a scris Ciucă, pe Facebook.

El a adăugat că atunci când a ocupat funcţia de premier a acordat o atenţie deosebită programelor de sprijin şi de instruire a tinerilor pentru o integrare facilă pe piaţa muncii.

"Am acordat facilităţi celor care vor să îşi deschidă o afacere şi am finanţat sistemul de învăţământ, atât ca investiţii materiale, cât şi ca salarizare. Orice politician ajuns într-o funcţie de decizie are datoria morală de a se asigura că tinerii au parte de condiţii care să le favorizeze dezvoltarea profesională şi maturizarea armonioasă. Investind în tineri, investim în România", a evidenţiat liderul PNL, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DESPRE CARE TINERI VORBITI DLE. CIUCA AL NOSTRU??? TINERII...TATUATI...TINERII...PICTATI...TINERII PENSATI...TINERII BAEBOSI... TUINERII CARE N-AU CHEF DE MUNCA??? ASA DA TINERI...
1
0
Du-te aaa in Vanaaa si vezi in ce investesti
0
0
"Investeste" tu pensia lunara sau salariul, ai de unde. Dar la cit de jigodie esti, nu o vei face.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620