REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Ciucă, la Braşov: Veştea să crească scorul PNL în judeţ şi Scripcaru să comunice pe Facebook

Ciucă, la Braşov: Veştea să crească scorul PNL în judeţ şi Scripcaru să comunice pe Facebook

Victor ROTARU 11 mai 2024 | 00:00 313

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a cerut ministrului Dezvoltării, Adrian Veştea, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, să ridice scorul partidului în judeţ după alegerile locale şi lui George Scripcaru, intrat în cursa pentru Primăria municipiului Braşov cu sprijinul PSD, să îşi transmită mesajele şi prin social media şi să nu-i critice pe alţii "care comunică pe Facebook".

Ciuca, la Brasov: Vestea sa creasca scorul PNL in judet si Scripcaru sa comunice pe FacebookNicolae Ciucă

În debutul discursului susţinut în faţa participanţilor la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL din judeţul Braşov pentru alegerile locale, Ciucă le-a transmis antevorbitorilor săi, corectându-i, că PNL nu trebuie să devină prima forţă politică în judeţ, pentru că este deja şi trebuie "să-şi dubleze" scorul obţinut în 2020.

"PNL este pe primul loc în Braşov, este cea mai puternică forţă politică. Am crezut că vreţi să dublaţi scorul. Vă dăm voie", a afirmat liderul liberal.

Adresându-se ministrului Adrian Veştea, el i-a transmis să continue "să facă campanie, să muncească".

"Echipa e frumoasă şi nu mă refer doar la cele cinci doamne (candidate la funcţia de primar în localităţi din judeţ - n.r.), e puternică, unită, solidară. Trebuie să continuaţi să faceţi campanie, să continuaţi să munciţi şi trebuie să ridicaţi actualul scor al PNL în judeţul Braşov, domnule ministru", a afirmat Ciucă.

Totodată, liderul liberal i-a spus candidatului la Primăria municipiului Braşov, George Scripcaru, că trebuie să comunice şi pe Facebook, tik-tok şi Instagram.

"Dincolo de orice percepţie a oamenilor privind ce s-a întâmplat sau nu s-a întâmplat în ultimii patru ani, aveţi nevoie să faceţi campanie şi pe Facebook. Nu trebuie să-i criticăm pe cei care fac campanie pe Facebook, aceasta este modernitatea, este România. Nouă ne vine mai greu şi recunoşteam în faţa tinerilor liberali (...), ei s-au născut cu aceste mijloace la îndemână şi pe ei acolo o să-i găsiţi. Nu o să vă voteze doar cei de vârsta noastră, trebuie să-i aveţi în vedere şi pe ceilalţi şi să folosiţi şi Facebook, şi tik-tok şi Instagram să îi convingeţi că meritaţi, pe baza a ceea ce aţi făcut - şi trebuie să spuneţi ce aţi făcut, pentru că sunt faptele şi realizările dumneavoastră", a afirmat preşedintele PNL.

De asemenea, el a explicat importanţa recâştigării Primăriei municipiului Braşov.

"Uitaţi-vă la ce înseamnă polul de centru liberal. Adică o iau în ordine alfabetică: Alba, Braşov, Sibiu. Sunt trei judeţe aflate în inima ţării. Odată ce vom avea şi Primăria municipiului Braşov, putem să facem din aceste trei judeţe inima dezvoltării în România, axul central al celor două axe - de la NV-SE şi de la NE la SV. Dacă ne uităm la cele două capete, la unul singur lipseşte administraţia liberală, la cel de SV. În toate celelalte este administraţie pură liberală. Reunite în centru, la Alba, Braşov şi Sibiu, putem să avem certitudinea că vom avea cinci poli de dezvoltare liberală care vor fi modele pentru ce înseamnă administraţia locală şi cea judeţeană şi mai ales ieşirea din ceea ce înseamnă intramunicipal şi intrajudeţean şi intrarea în interjudeţean, interregional. Acesta va fi modelul de dezvoltare pentru administraţiile liberale pentru proiectele de viitor", a subliniat Nicolae Ciucă.

Pe de altă parte, el le-a cerut candidaţilor liberali din judeţul Braşov să explice electoratului, în campanie, importanţa legăturii dintre fondurile europene şi dezvoltarea comunităţilor locale.

"Am fost partidul care am realizat cea mai mare absorbţie a fondurilor europene. Niciodată în România nu s-a depăşit 50% din ceea ce aveam alocat ca absorbţie la finele unui cadru multianual. Am depăşit 90% pe cadrul multianual 2014-2020. Este foarte important să vorbim despre aceste lucruri celor care încearcă să dezinformeze oamenii care muncesc în fiecare zi şi nu au timp să ia datele aşa cum sunt în realitate. (...) Noi am susţinut comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale pentru că am văzut legătura directă între fondurile europene şi dezvoltarea comunităţilor locale. Dincolo de ceea ce noi am reuşit să transmitem ca mesaje, ceea ce se va întâmpla în campania electorală, de azi încolo, este rugămintea mea să vorbiţi despre acest lucruri, pentru că este vorba de o logică a faptelor, nu de altceva, în care putem să facem ceva pentru comunităţile locale", a afirmat liderul PNL.

Nu în ultimul rând, Nicolae Ciucă le-a transmis liberalilor că este important să înveţe să nu ţină discursuri lungi, "să învăţăm să nu mai vorbim mult, că nu ne ascultă nimeni", potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii Și Copiii Din Locațiile: Brașov, Buzău, Sibiu, Iași, Botoșani, Râșnov, Harghita, Covasna, Sunt Oameni Și Copii De Rahat, Ca Să Știți ! Oamenii Și Copiii Din Alte Locații, Trebuie Să Evite, Și Să Se Ferească De Oamenii Și Copiii Din Locațiile Enumerate: Brașov, Buzău, Sibiu, Iași, Botoșani, Râșnov, Harghita, Covasna. Pentru A Înțelege Mai Bine, Ascultați Și Vizionați Cu Atenție Aceste Video-uri, Până La Final Și Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume: r*mânia S-au Săturat De Maghiari, Ungaria, g***y, Germani, Și Germania, Nu Credeți Oare:
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620