REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Ciucă, la Mihail Kogălniceanu: Să fim pregătiți, în cazul în care criza se extindă aproape de granița noastră

Ciucă, la Mihail Kogălniceanu: Să fim pregătiți, în cazul în care criza se extindă aproape de granița noastră

Replica API 13 aprilie 2022 | 15:14 1979

Premierul Nicolae Ciucă se află miercuri, 13 aprilie, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, și cu prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo.

Am trimis ajutoare umanitare Ucrainei și am primit toți refugiații care s-au îndreptat către noi. Dincolo de aspecte umanitare, mediul de securitate internațională a suferit modificări radicale. NATO a sporit măsurile de pregătire a forțeloraeriene. Dragi militari români și cei din statele membre NATO, vă aflați aici și sunteți aici pentru a întări expresia hotărârii noastre de a asigura securitatea cetățenilor. Prin eforturi comune, asigurăm pacea și liniștea cetățenilor”,a spus Iohannis. ”Dragi militari, împreună cu militarii români, apărați valorile euro-atlantice care definesc democrația, statul de drept, drepturile omului. Împreună putem asigura bunăstarea cetățenilor noștri”, a mai spus președintele.

Ciucă: Trebuie să fim pregătiți

Trăim vremuri dificile pe care nu am crezut că le vom trăi în secolul 21. Trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată și pentru posibilitatea ca această criză să se extindă aproape de granița noastră. Trebuie să consolidăm o postură de apărare eficientă în planul de est al NATO. Trebuie să luăm în serios apărarea.”,a spus Ciucă

Video:

Reamintim că prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo, a fost primit, miercuri, la Palatul Victoria de premierul Nicolae Ciucă, în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează în România.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De salariile soldatilor care sunt mai mici decat al femeilor de servici nu spuneti?sa va apere femeile de servici ca au salarii mai mari.
1
0
Adunati bo sche ta rii si ducetii in ukraina
1
0
Pregatiti zice umflatul ala.. La prima bomba fugiti ca soareci in gauri si va atribuiti meritelor altora
0
0
La fizica sa va pregatintileasca gazetilli de sclavi fakeuri
0
0
Ma rs in mortii ma-ti de cap de porc ce esti! Huuuuoooo!!!
1
0
ne ataca cineva? tot bombaniti cu apararea. nato, ca de obicei ataca si da vina pe altii
1
1
Fii mai explicit
0
0
Aveti si sunet ???? Nu se aude
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768