REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 19 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6887
14.4° Constanța Sâmbătă, 19 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6887
 

Ciucă, mesaj pentru Republica Moldova: Referendumul, cea mai bună şansă să ne reunim în interiorul UE. Video

Ciucă, mesaj pentru Republica Moldova: Referendumul, cea mai bună şansă să ne reunim în interiorul UE. Video

Andreea VLAICU 19 octombrie 2024 | 09:26 363

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă într-un mesaj adresat cetăţenilor Republicii Moldova că referendumul constituţional de duminică reprezintă cea mai bună şansă pentru o reunire în interiorul Uniunii Europene.

Ciuca, mesaj pentru Republica Moldova: Referendumul, cea mai buna sansa sa ne reunim in interiorul UE. VideoNicolae Ciucă

"Referendumul de mâine este cea mai mare şi mai bună şansă să ne reunim în interiorul Uniunii Europene. Vă îndemn să votaţi, să votaţi pentru voi şi pentru copiii voştri. Votul de mâine este despre prosperitate şi securitate. Referendumul este un pas esenţial pentru viitorul democratic al ţării şi pentru integrarea deplină în Uniunea Europeană. România, noi toţi, suntem alături de voi", a transmis Nicolae Ciucă.

El i-a îndemnat pe cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în România să meargă la vot.

"Vouă, celor care trăiţi sau studiaţi în România, vă spun cu toată încrederea: votul vostru este un semn de grijă faţă de ţară şi familie. Mergeţi la vot. Aţi reuşit să învingeţi comuniştii, aţi reuşit să aşezaţi Republica Moldova pe calea Vestului şi a libertăţii. Mai aveţi doar un pas. Fiţi parte din această schimbare istorică", a mai spus Nicolae Ciucă.

Duminică, în aceeaşi zi cu scrutinul pentru alegerea preşedintelui ţării, în Republica Moldova se va desfăşura referendumul republican constituţional. Cetăţenii vor răspunde la întrebarea "Susţineţi modificarea Constituţiei în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?".

Proiectul de modificare a Constituţiei Republicii Moldova prevede completarea Constituţiei cu două alineate noi, prin care se reconfirmă identitatea europeană a poporului Republicii Moldova şi a ireversibilităţii parcursului european al ţării. De asemenea, integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană va fi declarată drept obiectiv strategic al ţării. Documentul mai prevede completarea Constituţiei cu un nou titlu - "Integrarea în Uniunea Europeană". 

Video:

Facebook video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CAUTA PE Y0UTUBE: "IN SLUJBA MOSCOVEI". BONUS(PR0tvMD):"IN SLUJBA MOSCOVEI. SEFISORII". Cine sunt'tanti Raia/Sasa/Oleg/SvetlanaStanchevici, cateva dintre personajele lNVESTIGATlEl'In slujba Moscovei'? Desi ne indeamna sa v0tam NU la referendumul pro-UE, in viata de zi cu zi, ei se bucura din plin de beneficiile UE. ZdG scrie:'Sasa', care le cere activistilor lui Sor sa v0teze NU la referendum, a candidat la parlamentare(2021) pe lista Partidului'Acasa Construim Europa'care sustinea integrarea europeana a Rep.Moldova. SvetlanaStanchevici, care debiteaza naratiuni false despre UE, cheltuie banii veniti de la Moscova chiar in tarile UE, unde isi organizeaza vacante frecvente. Racolarea si recompensarea cetatenilor angajati in slujba Moscovei in reteaua controlata de IlanSor se realizeaza prin sefiSORi, responsabili pe diferite straturi ale piramidei politice in care troneaza Ilan Sor. Ei sunt cei care au rolul de a coordona procesul de extindere a retelei, de indoctrinare a celor racolati
32
1
Aveti jos CONFIRMAREA ca a comentat TR0LL M0LD0VEAN! Cunoscut drept"RELU"/"RISCU/DORU/JEAN sau simplu, PR0STUL SATULUI, campi0n pa' sate la pr0stie paralimpica, cu pensie de HANDlcap la B0STAN (B0LANzl/ALlENATl-in ruble RUzZesti). TR0LLul M0LD0VEAN "CTIN"care a mazgalit propaganda RUzA in C0MENTARIILE de la mai toate STllRLE despre dronele civile (improvizate si"pilotate"de catre cei aproximativ 300 M0LD0VENI"antrenati"in Rusia si Serbia, pentru destabilizarea MOLDOVEI", precum au aratat aut0ritatiile din ROMANIA si MOLDOVA). Care este scopul lor? Citez: "Scopul nostru de tr0lli rusi e sa manipuIam popuIatia MOLDOVEI in apopierea REFERENDUMULUI ca UE este rau, iar RUzzIA/CHINA/BELARUS/COREEA DE NORD/IRAN (si restul de CANNlBALI pe care ii CASAPESTE ISRAELUL PE UNDE II PRINDE, inclusiv in gauri de serpi), ca astia sunt'C0NSERVAT0RII planetei'. Daca ii pacalim la REFERNDUMUL din 20 octombrie 2024 ca'UE E RAU', apoi MAIA SANDU nu mai are sanse". PE Y0UTUBE: "OPERATIUNE COMUNA POLITIA RM"
32
1
Taci dreacu,cap de piatră!
4
30
ciuca de ce nu-ti vezi de treaba? or fi saraci, dar nu sint p****i moldoveni!
5
30

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677