REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Ciucă: Nu voi permite şi aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul la dispoziţie

Ciucă: Nu voi permite şi aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul la dispoziţie

Victor ROTARU 23 mai 2024 | 00:00 52

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că politicienii din România "şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie" şi a menţionat că el nu va permite şi nu va aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul la dispoziţie.

 Ciuca: Nu voi permite si aproba nicio masura care sa nu fie acoperita de bugetul la dispozitieNicolae Ciucă

"În aceste zile, când călătoresc prin ţară, primesc deseori întrebări legate de posibile acţiuni populiste ale unor politicieni în perioada electorală. Înţeleg aceste îngrijorări. Politicienii din România şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite şi cheltuind banii statului. Din punctul meu de vedere, nu asta e modalitatea prin care ne servim ţara", a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Ciucă a menţionat că el şi PNL se vor asigura că "bugetul serveşte intereselor oamenilor, nu obiectivelor egoiste ale politicienilor".

"Sub conducerea mea, PNL îşi asumă rolul de apărător al ordinii şi responsabilităţii în ceea ce priveşte măsurile care afectează bugetul statului. Acest lucru nu se va schimba nici cu trei săptămâni înainte de alegeri. Nu ne vom împovăra copiii cu mai multe datorii şi nici nu vom răsplăti egoismul politicienilor. Nu voi permite şi nu voi aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul pe care îl avem la dispoziţie. Obiectivul meu şi al PNL este să ne asigurăm că bugetul serveşte intereselor oamenilor, nu obiectivelor egoiste ale politicienilor. Ne propunem să cheltuim banii cu înţelepciune, astfel încât să îi ajute pe cetăţeni să aibă un trai mai bun, de la zi la zi", a mai scris Nicolae Ciucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016