REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° ConstanÈ›a Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
20.4° ConstanÈ›a Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Ciucă speră la cât mai multe voturi în Oltenia: ''Măcar să fie aşa un pic oranj''

Ciucă speră la cât mai multe voturi în Oltenia: ''Măcar să fie aşa un pic oranj''

Victor ROTARU 7 iunie 2024 | 00:00 102

PreÅŸedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat la întâlnirea electorală din oraÅŸul SăliÅŸte, că este convins că liberalii vor avea cele mai multe voturi în Sibiu, dar că speră ca duminică partidul să crească în preferinÅ£ele alegătorilor din Oltenia, regiune pe care ÅŸi-o doreÅŸte galbenă, însă s-ar mulÅ£umi ÅŸi dacă devine oranj, "că tot se deÅŸertifică Doljul ÅŸi au început să îÅŸi ia certificate de producători pentru portocale".

Ciuca spera la cat mai multe voturi in Oltenia: ''Macar sa fie asa un pic oranj''Nicolae Ciucă

"Am încredere în ceea ce reprezintă Sibiul ÅŸi liberalismul la Sibiu. (...) Eu sunt convins că aÅŸa cum arată faptele primarilor noÅŸtri liberali, la municipiu, în oraÅŸe, în comune în judeÅ£ul Sibiu, aÅŸa cum arată faptele preÅŸedintei Consiliului JudeÅ£ean, mă determină să fiu convins că Sibiul va fi din nou liberal ÅŸi mai mult decât atât, sunt convins că Sibiul va fi cel mai liberal. (...) S-a vorbit despre Regiunea Centru ÅŸi a spus doamna Raluca Turcan, Sibiul este cel mai dezvoltat, are cele mai multe realizări în Regiunea Centru. Când am lansat campania la BraÅŸov, am spus în felul următor: Regiunea Centru în care includem (...) Sibiu, BraÅŸov, Alba este inima de dezvoltare economică a României, iar aici se intersectează două axe, axa nord-vest, sud-est, unde avem de asemenea doi piloni de dezvoltare economică, socială, liberali", a transmis Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a arătat ÅŸi că mizează pe o victorie la BotoÅŸani, dar ÅŸi în Oltenia.

"Sperăm să avem BotoÅŸani ÅŸi am făcut tot ce am putut omeneÅŸte în putinţă să dobândim BotoÅŸani, pentru că este un judeÅ£ cu potenÅ£ial, este un judeÅ£ care are o resursă umană excepÅ£ională, nu a avut conducerea care este potrivită să pună în valoare toate oportunităţile de dezvoltare. (...) Åži avem partea de sud-vest, unde din păcate nu putem să vorbim despre liberalism, pentru că asta este Oltenia cu toate judeÅ£ele ei, inclusiv judeÅ£ul de unde mă trag, are o culoare pe care încercăm să o diluăm cât mai mult posibil ÅŸi sperăm că la aceste alegeri, dacă nu vom reuÅŸi să o facem galbenă, măcar să fie aÅŸa un pic un oranj, că tot se deÅŸertifică Doljul ÅŸi au început să îÅŸi ia certificate de producători pentru portocale. Merită să îndrăznim să sperăm că ÅŸi acolo vom avea o creÅŸtere a liberalismului, pentru că este nevoie", a spus Nicolae Ciucă.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, ÅŸi ministrul Culturii, Raluca Turcan, preÅŸedintele OrganizaÅ£iei JudeÅ£ene PNL Sibiu, însoÅ£iÅ£i de preÅŸedintele Consiliului JudeÅ£ean, liberala Daniela Cîmpean, candidat pentru un nou mandat, s-au întâlnit miercuri seara, în SăliÅŸte, cu primari ÅŸi liberali din Mărginimea Sibiului, pentru a-l susÅ£ine pe primarul oraÅŸului, HoraÅ£iu Răcuciu, pentru un nou mandat, acesta fiind ÅŸi un fost prefect al judeÅ£ului, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta dupa ce a facut armata de rusine, sa imbuibat si din "politica", facind pnl de caca...
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016