REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
22° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Ciucă spune că nu s-a supărat pe Ciolacu pentru afirmaţia sa referitoare la ''competiţia de scris cărţi''

Ciucă spune că nu s-a supărat pe Ciolacu pentru afirmaţia sa referitoare la ''competiţia de scris cărţi''

Victor ROTARU 31 mai 2024 | 00:00 95

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat cu privire la declaraţia premierului Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, despre faptul că "avem o competiţie, momentan, de scris cărţi", că nu este supărat pe liderul social democrat, deoarece în campania electorală se folosesc toate figurile de stil.

Ciuca spune ca nu s-a suparat pe Ciolacu pentru afirmatia sa referitoare la ''competitia de scris carti''Nicolae Ciucă

El a fost întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Jiu, lângă Coloana Infinitului, dacă nu consideră ca fiind atacuri afirmaţiile lui Ciolacu, având în vedere că sunt parteneri în cadrul coaliţiei.

"Păi, am avut o discuţie legată de competiţia la citit şi atunci este un echilibru între citit şi scris", a răspuns premierul, zâmbind.

De asemenea, un jurnalist l-a întrebat pe liderul PNL dacă i se par normale astfel de atacuri având în vedere că liberalii şi social-democraţii au o listă comună de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

"Este campanie, în campanie se folosesc toate figurile de stil şi, ca atare, nu trebuie să ne supărăm. Noi venim către oameni să le prezentăm soluţii concrete, să venim cu exemple care cu adevărat au schimbat faţa României. Sunt judeţe, sunt regiuni în România sub administraţie liberală, care arată total diferit de ceea ce avem în sud-vestul ţării", a mai răspuns Nicolae Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că va vorbi despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale după alegerile din 9 iunie, adăugând că nu participă la competiţia "de scris cărţi", aluzie la anunţul făcut de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, privind lansarea unei cărţi în luna iunie.

Ciolacu a fost întrebat ce părere are despre faptul că PNL îl susţine pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale şi dacă este posibil ca cele două partide din coaliţie să susţină aceeaşi persoană la alegerile pentru Preşedinţia ţării.

"După data de 10 (iunie - n.r.) o să vă spun, împreună cu colegii mei din PSD, decizia privind candidaturile. Până atunci, avem o competiţie, momentan, de scris cărţi. Nu particip la ea", a spus Ciolacu, după o vizită la Piaţa "16 Februarie" din Bucureşti.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat că îşi va lansa în luna iunie cartea "Un ostaş în slujba ţării".

Cartea va apărea la Editura RAO, iar toate încasările urmează să fie donate către iniţiative caritabile.

"Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului", a scris Ciucă, pe site-ul său.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016