REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
20.4° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Ciucă: Suntem parte din Guvern şi vom fi, pentru că nu ne permitem să provocăm o criză politică

Ciucă: Suntem parte din Guvern şi vom fi, pentru că nu ne permitem să provocăm o criză politică

Victor ROTARU 6 decembrie 2023 | 00:00 340

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că liberalii vor rămâne în Guvern, deoarece nu-şi permit să provoace o criză, în condiţiile în care, ori de câte ori au apărut disensiuni în interiorul coaliţiei, a fost invocată importanţa stabilităţii politice.

Ciuca: Suntem parte din Guvern si vom fi, pentru ca nu ne permitem sa provocam o criza politicaNicolae Ciucă

Precizările au fost făcute în cadrul conferinţei de relansare a Institutului de Studii Populare, după ce fostul premier a fost întrebat cum va aborda campaniile electorale de anul viitor. Nicolae Ciucă a precizat că PNL doreşte să separe actul de guvernare de cel politic.

"Sigur, nu este o chestiune care se poate face trăgând o linie. Noi am fost parte din Guvern. Şi suntem parte în Guvern şi vom fi, pentru că nu putem să ne permitem să provocăm o criză politică, în condiţiile în care sintagma pe care noi am folosit-o de fiecare dată, atunci când au apărut disensiuni în interiorul coaliţiei, a fost: stabilitatea politică e mai importantă decât orgoliul fiecăruia dintre noi. Şi atunci, vom căuta să gestionăm şi să ne îndeplinim obiectivele politice aşa cum am făcut de fiecare dată, prin asumarea proiectelor prin care am demonstrat - ajung să vorbesc despre ce am făcut când am condus noi Guvernul, dar e important să subliniem lucrurile acestea - am reuşit într-un an de zile să demonstrăm că avem capacitatea să facem absorbţie de fonduri europene, (...) să devenim credibili pentru investitorii străini", a spus fostul premier, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E ceva normal pt Romania, cind oameni cu scoala nu pot fi numiti pe functii de "ciolaci si ciucanezi" , analfabeti. Or mai fi si la altii dobitoci in parlament, dar la noi e plin si parlamentul si guvernul si in jos....
0
0
Criza politica inseamna pericolul ca desteptii de acum sa fie inlocuiti,Doamne fereste,cu niste oameni competenti,educati,patrioti. Pai e mai bine stabilitate,adica ceva fix,ca in Corea de Nord. Un tatuc dictator si restul supusi,ce mama naibi ! E o boala ca indivizii ajunsi pe scaunele puterii sa lupta ca nu cumva sa vina cineva mai bun in locul lor. Grija pentru binele tarii? Ce e aia? Adica binele locuitorilor patriei este mai important decat comfortul si privilegiile castei cinducatoare? Sa fim seriosi.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212